Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koop musicaltickets voor Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie en krijg gratis rang-upgrade!

adele-conny-jasperina-de-grote-drie.jpg

Fans van Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong opgelet! De theaterdiva’s zijn in juli samen te zien in de musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Als je nu kaarten koopt, krijg je gratis een rang-upgrade.

Je boekt dus een Gouden-rangs ticket voor de prijs van een eersterangs ticket. Ook op een eersterangs ticket krijg je korting. Mooi meegenomen!

Samen op het podium

De musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie, naar een idee van Hans Cornelissen, brengt de drie theaterdiva’s Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen op het podium. In werkelijkheid traden deze diva’s nooit met elkaar op, maar dankzij deze theaterproductie beleef je een concert dat er nooit was, maar wel graag had willen zien. De musical – die in 2017 een zegetocht maakte langs de Nederlandse theaters – keert van 11 tot en met 22 juli terug in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie is onderscheiden met de award voor de Beste Kleine Musical.

Het verhaal

In de musical krijgen Adèle, Conny en Jasperina een uitnodiging om voor een club rijke Hollandse emigranten op te treden. De aantrekkelijke gage maakt weigeren bijna onmogelijk. Maar slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, erin om een show te maken? Verdraagt het koninkrijk van het podium tegelijkertijd drie vorstinnen?

Het wordt een komisch, vilein en aangrijpend samenzijn van de drie grande dames en hun assistent Gabriel. We volgen hen tijdens de heftige voorbereidingen op het concert met daarin een hoofdrol voor hun mooiste en beste liedjes als Dobbe Dobbe Dobbe, Zeur niet, Het is over, De minutenwals, Lou d’r ligt een lijster in de la en De bokken en de schapen.

De cast

De musicaldiva’s worden gespeeld door Ellen Pieters (Adèle), Frédérique Sluyterman van Loo (Conny) en Hanneke Drenth (Jasperina). De rol van hun assistent Gabriel wordt vertolkt door David van den Tempel. De cast wordt begeleid door een live combo onder leiding van Nico van der Linden. Het script is geschreven door Lars Boom, de regie is in handen van Paul van Ewijk.

Ellen Pieters als Adèle Bloemendaal

Ellen Pieters in de rol van Adèle Bloemendaal.

Tickets met gratis rang-upgrade

Dit is je kans om de drie musicaldiva’s in actie te zien. Koop nu je tickets voor Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie mét gratis rang-upgrade op Theaterclub van Margriet en beleef een onvergetelijke avond. De musical is van 11 tot en met 22 juli te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Voor vragen en reserveringen bel je naar 088 – 550 01 20.

Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie

Foto’s | Roy Beusker

Ook interessant

Deze video wil je niet missen

Voor make-up kun je een heleboel verschillende kwasten gebruiken, maar welke kwast gebruik je nou precies waarvoor? Beauty-expert Carmen Zomers legt het je in deze video haarfijn uit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant