Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Heb jij koninklijke kookkunsten? De Oranjes zoeken een nieuwe kok

dit-is-je-kans-de-koninklijke-familie-zoekt-een-nieuwe-kok.jpg

Kook jij de sterren van de hemel en wil je niets liever dan je kookkunsten tentoonstellen aan de koninklijke familie? Dan heb je geluk. Er staat namelijk een vacature open voor een nieuwe kok in Paleis Huis ten Bosch.

Dit is je kans!

Koken bij de koninklijke familie

Volgens de vacature is de koninklijke familie op zoek naar een tweede man of vrouw in de keuken. Je komt namelijk te werken onder leiding van de huidige chefkok Willem-Pieter van Dreumel. Er wordt natuurlijk van je verwacht dat je allereerst goed kunt koken. Maar wanneer je alleen thuis graag achter het fornuis staat, is dat niet voldoende. In de vacature staat dat verwacht wordt dat je meerdere koksdiploma’s hebt behaald. Bovendien moet je meerdere jaren werkervaring hebben opgedaan in het chiquere horecasegment.

Tijdige service

Voldoe je aan deze eisen? Dan is het verder nog van belang dat je verantwoord inkopen kunt doen en de juiste hoeveelheden kunt berekenen. Ook wordt dat er van je verwacht dat je 36 uur per week flexibel inzetbaar bent. Daarnaast staat er in de vacature dat je in staat moet zijn om een juiste tijdsplanning te maken voor de toebereidingen en werkzaamheden voor het waarborgen van de tijdige service.

Verdiensten

Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je maximaal € 2.970,50 bruto per maand verdienen, exclusief een toelage voor de onregelmatige diensten, 8 procent vakantietoeslag en 8,3 procent eindejaarsuitkering. En dan hebben we het nog niet eens over de verdiensten voor je CV! Reageren? Dat kan hier.

Lees ook
Droombaan: betaald 24 kerstfilms kijken in 12 dagen

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

Ook interessant