Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zien: koningin Máxima schrikt als dít gebeurt tijdens Zoom-meeting

koningin-maxima-schrikt-op-zoom.jpg

Koningin Máxima was zaterdag te gast in een Zoom-meeting van de organisatie Fempower your growth. Honderd ambitieuze en vrouwelijke ondernemers en bankiers vergezelden haar. Maar al snel liep het mis toen één van de vrouwen wat grof commentaar leverde. Máxima was zichtbaar in shock.

De vrouw in kwestie had waarschijnlijk niet door dat haar microfoon aanstond…

Koningin Máxima schrikt op Zoom

Tijdens de Zoom-meeting werd gesproken over zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en financiële kennis voor vrouwelijke bestuurders, eigenaren en CEO’s van bedrijven met ambitie om te groeien. Je zou dus denken dat alle honderd businessvrouwen, zeker met koningin Máxima in hun midden, de (ongeschreven) gedragsregels en etiketten van een online meeting wel zouden kennen. Toch maakte één vrouw de fout om zich met microfoon nog aan af te vragen of het beeld tijdens de meeting nog beter wordt, of dat ‘dit het k*tbeeld’ blijft. Niet heel professioneel en waarschijnlijk ook niet haar bedoeling dat iedereen dat kon horen. Koningin Máxima schrok zichtbaar van de opmerking. Ook de vrouw die de meeting leidde was duidelijk even van haar á propos. 

Royals vergaderen op Zoom

Het is niet de eerste keer dat het Koningshuis onderdeel is van een Zoom-meeting. Net als velen van ons moeten ook zij veel vergaderingen en ontmoetingen door het coronavirus online doen. Hoe dat er dan uit ziet? Daar kregen we eerder al een inkijkje van toen het Koninklijk Huis zelf beelden deelde van de videobellende koning en koningin in hun werkkamers.

Lees ook:
Máxima steekt mantelzorgers een hart onder de riem met videoboodschap

Ook prinses Beatrix aan het videobellen

En natuurlijk worden ook verjaardagen door het coronavirus anders gevierd. Zo moest zelfs prinses Beatrix voor de 53ste verjaardag van koning Willem-Alexander aan het videobellen geloven. Tijdens de nationale toost vanuit kasteel Drakensteijn in Lage Vuursche sloot de prinses aan om haar zoon via videoverbinding te feliciteren. “Lieve Alexander, wie had ooit gedacht dat ik jou op je verjaardag op deze manier zou feliciteren? Ik wens je heel veel liefs en alle goeds”, zo luidden haar woorden. Ook een hoop andere leden van de koninklijke familie, zoals prins Constantijn en prinses Laurentien, waren online van de partij. Na alle felicitaties werd de koning zelfs nog via de videoverbinding toegezongen, en ook daar deed prinses Beatrix aan mee.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.     

Bron | Welingelichte kringen, Twitter, RTL Nieuws, AD
Beeld | Brunopress

Ook interessant