Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima schittert in maxi-jurk bij concert Sting en Shaggy

koningin-maxima.jpg

Hoog bezoek voor zanger Sting en rapper Shaggy zaterdagavond tijdens hun optreden in de tuin van paleis Soestdijk. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima verschenen als publiek op de derde avond van festival Royal Park Live in de tuin van paleis Soestdijk. En onze koningin zag er weer schitterend uit!

De andere festivalbezoekers vonden het een geweldige verrassing en maakten enthousiast foto’s van het koninklijk paar. Onder luid applaus begaven Willem-Alexander en Máxima zich naar de tribune in de tuin van het voormalige woonpaleis van zijn grootmoeder, prinses Juliana, zo meldt ad.nl. In het filmpje van koninklijk huis-verslaggever Rick Evers zie je hoe de prachtige jurk van Máxima mooi uitwaaiert.

De website modekoninginmaxima.nl meldt dat het gaat om een jurk van de ontwerper Tory Burch. Het is de Frankie dress, van € 495, weet libelle.nl. Onze koningin combineert de jurk nonchalant met een spijkerjasje.

Genieten zonder kaartje

Mensen die geen kaartje voor het vierdaagse festival hadden weten te bemachtigen, bedachten creatieve oplossingen om er toch iets van mee te krijgen. Hieronder valt te zien hoe ze dat zoal probeerden.

Naast Sting en Shaggy traden tijdens de derde editie van Royal Park Live de Hawaïaanse singer-songwriter Jack Johnson, De Dijk, Elvis Costello en The Analogues op.

Sting en Shaggy

Het is niet de eerste keer dat Sting en Shaggy voor een koninklijk publiek staan. De zangers traden in april op in Londen tijdens een speciaal concert voor de jarige koningin Elizabeth. De vorstin en een deel van de Britse koninklijke familie waren bij het concert, waar Tom Jones, Kylie Minogue en Craig David optraden, aldus ad.nl.

Bronnen | ad.nl, modekoninginmaxima.nl, libelle.nl
Foto | ANP

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant