Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima toont per ongeluk prachtige privéfoto van prinses Amalia

koningin-maxima-toont-per-ongeluk-prachtige-privefoto-van-prinses-amalia.jpg

Als het gaat om de achtergrond van je telefoon, ga je meestal niet voor de eerste beste foto. De meeste mensen kiezen een foto uit die veel voor ze betekent en koningin Máxima is daar niet heel anders in, zo blijkt.

Tijdens een werkbezoek deze week was namelijk een glimp te zien van de achtergrond die Máxima op haar telefoon heeft. Dat blijkt een wel héél lieve foto te zijn…

Op haar telefoon tijdens werkbezoek

Máxima bracht donderdag een werkbezoek aan een melkveehouderij in Lettele, in de gemeente Deventer. De koningin sprak daar onder anderen met de eigenaren en andere betrokkenen en bestuurders over oorzaken van schuldenproblematiek op het platteland, de inzet van schuldhulporganisaties en het belang van financiële gezondheid. Tijdens het werkbezoek checkte Máxima even snel haar telefoon, en laat er nou net een fotograaf in de buurt zijn geweest die daar een foto van wist te maken. Op de foto is de achtergrondfoto van Máxima’s telefoon te zien.

Lees ook:
Máxima doet verrassende onthulling over welke muziek ze graag beluistert

Máxima deelt (per ongeluk) privéfoto van Amalia

Wanneer je vervolgens op de foto inzoomt, is te zien dat Máxima een foto van haar oudste dochter Amalia als achtergrond heeft. Het gaat om een foto die gemaakt is tijdens een bezoek aan Spanje, waarbij alle vrouwelijke leden van het koninklijk gezin destijds een prachtige flamencojurk droegen. Nieuwsgierig naar de foto? Je kunt ‘m hier zien.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | Getty

Margriet 25 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: hoe ouder, hoe hipper, Karin dacht dat ze dement werd, zo houdt je – juist nu – je relatie goed, alles over je DNA en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant