Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima blijkt op deze foto’s een ware keukenprinses te zijn

koningin-maxima.jpg

Koningin Máxima spreekt vaak over belangrijke zaken tijdens publieke optredens, maar blijkt ook een ware keukenprinses te zijn. Dit bewijst ze bij de viering van honderd jaar welpen van Scouting Nederland.

Onze koningin bakte heerlijke cupcakes met de kinderen.

Werkbezoek

Koningin Máxima is al jarenlang beschermvrouwe van Scouting Nederland. Woensdagmiddag maakte ze haar opwachting bij de feestelijke gelegenheid van de organisatie, die leerzame activiteiten ontwikkelt voor kinderen. Hier werd het honderdjarig bestaan van de welpen (kinderen tussen de zeven en elf jaar oud) gevierd.

Tijd voor taart

Om stil te staan bij het jarenlange enthousiasme van de welpen, worden er allerlei activiteiten door het hele land gehouden. De eerst activiteit was woensdag ‘Tijd voor taart’, waarbij de welpen taart of cupcakes bakten. Deze baksels werden later aangeboden aan de burgemeester en wethouders van hun gemeente.

Cupcakes van koningin Máxima

Niemand minder dan koningin Máxima voegde zich bij de welpen en dook met de kinderen de keuken in. Vol enthousiasme ging ze aan de slag, met prachtige cupcakes als resultaat. De koningin hielp ook nog mee met het versieren van de gebakjes.

Outfit

Ook ging de vrouw van koning Willem-Alexander in gesprek met leden van het projectteam ‘100 jaar welpen’ en werd ze geïnformeerd over de feestelijkheden die in 2020 gepland staan. Voor de gelegenheid droeg ze een kleurrijk ensemble van een tweezijdige jacquardweefsel. Niet de minste outfit om mee de keuken in te duiken.

Koningin Máxima bakken Margriet

Koningin Máxima keukenprinses Margriet

Koningin Máxima cupcakes bakken Margriet

koningin máxima

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | Modekoningin Máxima
Beeld | Getty Images

Ook interessant