Nieuws

Koningin Máxima is met deze prachtige jurk al helemaal klaar voor kerstmis

koningin-maxima.jpg

Máxima hoeft niet veel te doen om er prachtig uit te zien. Maar sommige kleuren en stoffen staan onze koningin extra prachtig. 

Deze week waren de president van Kaapverdië en zijn vrouw bij Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek. Op de laatste dag gingen ze samen naar een concert met Kaapverdiaanse musici in Rotterdam.

Perfect voor kerst

Máxima verscheen daar in een bordeauxrode, fluwelen jurk met matchende hakken. In de pofmouwen zit een speciale snit die de jurk een speels effect geeft. De kleur en stof geven de koningin een nóg warmere uitstraling. Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima weet dat de jurk van het Griekse merk Zeus + Dione is. “Het zou me niet verbazen als Máxima deze jurk tijdens een vakantie heeft gekocht. De koninklijke familie heeft immers een vakantiehuis in Griekenland,” schrijft Josine. Het is bijna zonde dat de koningin de jurk nu al draagt: vind je ‘m ook niet perfect voor kerstmis? Ach, daar heeft ze vast al een andere prachtige creatie voor klaarliggen.

Koningin_Máxima_jurk_Margriet

Koningin Máxima koning Willem-Alexander bezoek Kaapverdië Margriet

Koningin_Máxima_jurk_fluweel_Margriet

Dol op Griekse mode

De koninklijke familie is kennelijk fan van Griekse mode. Zo droeg Amalia eerder al een jurkje van het Griekse merk Devotion op foto’s ter ere van de tachtigste verjaardag van Beatrix. Dat werd een regelrechte hit en binnen no time zag je de ene na de andere vrouwelijke BN’er erin lopen. Volgende zomer maar eens gaan shoppen in Griekenland, dan?

Amalia jurkje Devotion Margriet

Bron | Modekoningin Máxima
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant