Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit weten we over Máxima’s geheime Instagram-account

koningin-maxima-instagram.jpg

Royalty-deskundige Marc van der Linden heeft ter ere van koningin Máxima’s vijftigste verjaardag een boek over haar geschreven dat bomvol leuke anekdotes staat, en één daarvan willen we je niet onthouden. Want wat blijkt? Máxima heeft een geheim Instagram-account én TikTok-account.

Het is niet zozeer voor haarzelf, maar heeft alles te maken met haar dochters.

Niet onder eigen naam

Aan RTL Boulevard licht Marc alvast een tipje van de sluier over de geheime accounts van Máxima. “Dat is vooral om haar dochters in de gaten te houden.” Zowel Amalia als Alexia en Ariane zijn namelijk actief op social media. Om ervoor te zorgen dat ze geen ‘gekke’ dingen plaatsen, houdt Máxima een oogje in het zeil. Dit doet ze echter niet onder haar eigen naam. “Ze heeft de naam van een vogel gekozen die heel hoog boven een bepaald gebied hangt, maar ontzettend goede ogen heeft en zelfs een muisje kan zien lopen”, verklapt Marc.

Lees ook: Koningin Máxima krijgt eigen postzegels (mét privéfoto) voor haar 50e verjaardag

Overeenkomsten Máxima en vogel

Volgens Marc zijn er aardig wat overeenkomsten tussen de vogel en Máxima, en hij vindt het dan ook erg grappig dat ze voor zo’n naam heeft gekozen. “Ze hangt als een moeder boven haar dochters om meteen in te grijpen als het verkeerd gaat.” Nu zijn we natuurlijk allemaal hartstikke nieuwsgierig wat dan de naam van het account is, maar dat wil Marc helaas voor zichzelf houden. Raden maar: misschien vinden we de betreffende vogel wel in dit lijstje?

Bron | RTL Boulevard
Beeld | Brunopress

Margriet 20 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: alles over koningin Máxima en haar favorieten, Dominique (51) heeft parkinson, pubers in huis: dag seksleven en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant