Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima bezoekt Kunstmuseum Den Haag, gewoon op de fiets

koningin-maxima-bezoekt-kunstmuseum-den-haag-gewoon-op-de-fiets.jpg

Koningin Máxima bracht dinsdag een bezoek aan het Kunstmuseum in Den Haag. En hoewel ze meestal per auto rondgereden wordt, sprong ze dinsdag op de fiets.

In een knalgele lente-outfit en met haar fiets aan de hand kwam ze aan bij het museum.

Koningin Máxima op de fiets

Het gebeurt niet vaak dat we onze koningin op de fiets in het openbaar zien. Ze bezocht het Kunstmuseum in eigen stad, omdat het weer open was na elf weken sluiting. Ze sprak met medewerkers van het museum, onder wie werknemers die ervoor zorgen dat de coronamaatregelen nageleefd worden. Ook bezocht ze de tentoonstellingen Koninklijk Blauw – Het mooiste Delfts aardewerk van Willem en Mary en Breitner vs Israels – Vrienden en rivalen.

Koningin Maxima fiets

Jurk van H&M

Onze koningin laat vaker zien dat ze ‘ook maar gewoon een mens’ is, en dat waarderen veel mensen nou juist aan haar. Zo deelde ze onlangs haar favoriete koekjesrecept en werd ze vorige week in een jurk van H&M van nog geen vijftig euro gespot. Wie Máxima hoog heeft zitten als mode-icoon – en hoopt dat ook deze outfit weer van een (over het algemeen) goedkope winkel is – moeten we helaas teleurstellen. De knalgele broek en blouse komen volgens ModekoninginMaxima.nl van de winkel MaxMara, waar de prijs een stuk hoger ligt dan bij H&M of Zara.

Koningin Máxima heeft het gele broekpak eerder gedragen tijdens het staatsbezoek aan Brunei en de opening van een kunsttentoonstelling in Den Haag. De ballerina’s die ze erbij droeg zijn van Giuseppe Zanotti.

Lees ook:
Mag je een foto van koningin Máxima maken als je haar toevallig tegenkomt?

Bron | RTL Nieuws, ModekoninginMaxima.nl
Beeld | Brunopress

Ook interessant