Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima doet pikante onthulling tijdens werkbezoek in Amsterdam

koningin-maxima-de-wallen.jpg

De Wallen is niet een plek waar je een royal verwacht, laat staan Máxima. Toch is ze er als koningin zijnde in haar vrije tijd weleens neergestreken, onthult ze tijdens een werkbezoek in Amsterdam.

Meerdere keren zelfs.

Koningin Maxima opent een 3D-geprinte brug op de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam.

Máxima naar De Wallen in haar vrije tijd

Koningin Máxima was donderdag aanwezig bij de opening van een 3D-geprinte brug in Amsterdam. Daarbij bezocht ze ook Café Stoof, waar ze onder anderen Cor van Dijk ontmoette. Hij is de eigenaar van onder meer Casa Rosso en de Bananenbar op De Wallen. Toen-ie hare majesteit vroeg of ze weleens eerder naar De Wallen is geweest, gaf ze een verrassend antwoord. Want jazeker, Máxima is er meerdere keren neergestreken in haar vrije tijd.

Lees ook:
Oranjes stralen bij jaarlijkse zomerfotosessie, maar met ‘gemengde gevoelens’

Vermomd

Zo neemt Máxima haar buitenlandse vrienden weleens mee naar De Wallen als ze op bezoek zijn in Nederland, onthulde ze. “Deze buurt is nu eenmaal Amsterdam eigen”, verantwoordde de koningin zich. En toen ze 22 jaar geleden zelf kennismaakte met Nederland, compleet vermomd, bezocht ze de erotische buurt ook al. “Ik was hier al in 1999. Ik had er veel over gelezen.” Een bijzonder onverwachte plek om onze koningin tegen het lijf te lopen.

Bron | NU.nl
Beeld | Brunopress

Margriet 32 ligt nu in de winkel! Met in dit nummer: een interview met Antje Monteiro, alles over fit ouder woren, een minicursus fotograferen, op tuintour door Nederland en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant