Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima steelt de show met déze bijzondere hoed

koningin-maxima-royal-ascot-margriet.jpg

Ook in het buitenland pakt koningin Máxima uit met haar hoeden. Dat blijkt wel uit het flamboyante exemplaar dat ze dinsdag op haar hoofd droeg.

Net als Prinsjesdag in Nederland, is de Royal Ascot in Engeland dé gelegenheid voor vrouwen om uit te pakken met hun hoofddeksels. Dat deed Máxima dinsdag dan ook.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Royal Ascot

De koning en koningin zijn op bezoek in Engeland en dinsdag stond de Royal Ascot op de planning: de paardenraces waar de Britse royals, waaronder Queen Elizabeth, prins William en Kate Middleton, altijd bij zijn. Dresscode: de heren met een hoge hoed en de dames met uitbundige hoofddeksels. En dit keer was het niet Kate, maar Máxima die alle hoofden deed draaien.

Koningin Máxima gaat voor dansende bloemen

Kate verscheen met een lichtblauwe roos op haar bol bij de paardenraces. Máxima ging voor een poederroze exemplaar met kleine bloemen die op haar hoofd leken te dansen. Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima weet te vertellen dat de hoed gemaakt is door de Nederlandse hoedenontwerper Berry Rutjes. De zwierige jurk, waar ze het mee paarde, is een ontwerp van het Belgische Natan – één van Máxima’s favoriete modehuizen. Ook Willem-Alexander ging voor een hoge hoed, die hem maar wát goed staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Cambridges (@teatimewiththecambridges) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Queen Máxima (@queen.maxima) op

Máxima Royal Ascot Margriet

Máxima Willem-Alexander Royal Ascot Margriet

Met deze Burkely-tas en -portemonnee, die bij iedere outfit passen, steel jij elke dag de show. Nu met 57% korting in de Margriet Shop

Bron | Blauw Bloed, Modekoningin Máxima
Beeld | ANP

Ook interessant