Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kom jij stagelopen bij Margriet?

esme-stagiaire.png

Houd jij van social media, schrijven, organiseren en plannen? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel werkt met marketing en redactie? Dan hoef je niet verder te zoeken! Margriet is vanaf 23 juni 2014 op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende stagiair(e) met feeling voor social media, beeld en marketing.

We lieten Esmé, student Mediamanagement (20) en social-marketing stagiaire bij Margriet aan het woord over deze stage.

Wat is er zo leuk aan deze stage?
“Je krijgt bij Margriet de mogelijkheid om veel verschillende dingen te leren. Zo ben ik met allerlei verschillende dingen bezig die met Margriet online te maken hebben. Daarnaast krijg ik veel verantwoordelijkheid, wat een leuke uitdaging is en het spannend maakt.”

Waar ben je verantwoordelijk voor tijdens je stage?
“Tijdens je stage ondersteun je de online marketeer bij het beheren en optimaliseren van de website en social media kanalen van Margriet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en opmaken van teksten t.b.v. online nieuwsbrieven en mag je altijd meedenken over creatieve en effectieve concepten.”

Wat voor eigenschappen moet je hebben als social/marketing stagiair?
“Het is belangrijk dat je een passie hebt voor social media en online marketing. Je neemt graag initatief en je houdt van aanpakken. Het is belangrijk dat je je kunt inleven in een doelgroep, zodat het aansluit bij de merkvisie en de doelgroep van Margriet. ”

Aan wat voor profiel moet je voldoen?
Je moet een relevante HBO-opleiding of universitaire studie volgen. (richting communicatie, marketing, online media, journalistiek oid) Je hebt ervaring met social media, zoals Facebook, Twitter en Google+.  Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheert. Bij voorkeur kun je werken met Photoshop.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij de online producten voor Margriet meehelpen groeien? Mail je CV en motivatie naar fleur.akersloot@sanoma.com

Ook interessant