Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kom jij ook naar het Grote Moederdag Ontbijt op Bed?

moederdag-ontbijt-op-bed.png

Op Moederdag verrast SOS Kinderdorpen de liefste moeders van Nederland met een super-de-luxe ontbijt van topkok Moshik Roth van sterrenrestaurant &samhoud places. De ontbijtjes worden buiten geserveerd op het Amsterdamse Museumplein (aan de kant van de Van Baerlestraat).

Bijzondere gasten

Het originele evenement wordt speciaal mooi aangekleed om de moeders van Nederland te verwennen en om SOS moeders wereldwijd in het zonnetje te zetten. Daarom zijn er ook bijzondere gasten aanwezig. Zo vertelt ambassadeur Winonah de Jong van SOS Kinderdorpen over haar ervaringen tijdens haar bezoek aan SOS kinderdorpen. Haar hart stroomt daar nog van over, vandaar ook dat zij zich zo actief inzet voor de internationale kinderhulporganisatie.

Daarnaast komt Ceu Goncalves op het evenement vertellen over haar jeugd. Ze is opgegroeid in SOS kinderdorp Bicesse (Portugal) en weet als geen ander hoe het is om eerst je familie te verliezen en daarna een nieuwe familie te vinden, voor altijd. Zij neemt haar familiefoto’s mee om haar bijzondere verhaal te delen. Daarnaast is ook directeur Margot Ende – van den Broek aanwezig om op vragen antwoord te geven. Zij werkt al jarenlang voor SOS Kinderdorpen en weet daarom hoe belangrijk het werk is van de SOS moeders.

Meld je aan voor het ontbijt!

Moeders in Nederland kunnen het ontbijt op bed winnen via een tekenwedstrijd van hun kinderen op scholen en buitenschoolse opvang, of het ontbijt op bed kopen voor 25 euro, waar vier personen van kunnen genieten. 

Mocht je nog een moeder kennen die je zo’n heerlijk ontbijtje wilt geven? Dan kun je je nog aanmelden tot 5 mei via actie@soskinderdorpen.nl door een foto in te sturen of voor 25 euro een ontbijt op bed te kopen. Vermeld per e-mail je naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel mensen je komt (maximaal 4 personen per bed). Tijdstip van het ontbijt is:  van 10 tot 13.00 uur.

>> Kijk voor meer informatie op: www.soskinderdorpen.nl/moederdagactie

Ook interessant