Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koe Sijtje weet al wie de president van Amerika wordt

funny-cows.jpg

Voor iedereen die in spanning de Amerikaanse verkiezingsuitslag afwacht: de winnaar is al bekend! Met dank aan koe Sijtje, geboren en getogen in Noord-Holland, die deze voorspelling heeft gedaan. 

Sijtje zit al jaren in het vak. Ze deed eerder al een aantal juiste voorspellingen voor voetbalwedstrijden. Baas Harry vertelt dat Sijtje haar grenzen inmiddels heeft verlegd. “Sijtje is de politiek in gegaan, omdat ze de laatste voorspellingen voor het Nederlands elftal kon doen in 2014. Nadien hebben ze zich niet meer gekwalificeerd. Dus Sijtje heeft haar grenzen verlegd.”

Harry heeft Sijtje eerst rustig kennis laten maken met de twee kandidaten. Hij heeft haar elk dag een foto van de twee laten zien, zodat ze hen kon leren kennen. Tijdens het beslissende moment twijfelt ze geen seconde, ze loopt recht op de ‘Hillary-voederbak’ af. Harry had het wel een beetje verwacht. “Sijtje is een koe, en loopt de hele dag tussen dames. In verwachting van een koekalfje.” Sijtje heeft wellicht toch een persoonlijke voorkeur voor de vrouwelijke kandidaat.

“Nou je ziet het: Hillary is om op te vreten”, zegt Harry.

In deze video zie je hoe Sijtje te werk gaat.

 

Bron: rtvnh.nl

Lees ook:

Dit vind je misschien ook leuk:

Ook interessant