Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Verdoezel je lovehandles

spotlight-love-handles.png

Lovehandles mogen dan leuk en schattig klinken, we zijn er niet altijd even blij mee. Met een paar simpele kledingtips is de zogeheten ‘muffing top’ voortaan verleden tijd.

Jurk

Kies een jurk met een mooie structuur en die gemaakt is van stevig materiaal. Een jurk van dun en glanzend materiaal brengt je lovehandles alleen maar meer in het zicht. Kies als model een A-lijn, een jurk die smal is van boven en aan het uiteinde meer uitloopt. Dit definieert een hoge taille, waardoor het mooi in een vloeiende lijn over je buik valt.

Broek

Een laag model broek die te strak zit, is niet bevorderlijk voor je zwembandjes. Draag liever een iets hoger model, zodat je figuur mooi uitkomt. Een broek met een hogere taille zorgt ervoor dat ongewenste welvingen worden strakgetrokken. Combineer de broek met een iets langere top of blouse.

Top

Met een sierlijke wikkeltop verleg je het accent naar je bovenlichaam. Let erop dat het strakste punt van de top niet precies op je buik valt, maar net iets eronder.

Blazer

Een blazer is een onmisbaar kledingstuk in je garderobe en gemakkelijk te combineren. Kies een blazer die getailleerd is en qua lengte iets over je heupen valt. Een getailleerd model zorgt voor een mooie vrouwelijke lijn tussen de taille en heup.

Prints

Dessins en drukke prints kunnen lovehandles verbergen, maar verkeerd gekozen prints kunnen juist ook meer accentueren. Een jurk of top met een druk dessin verlegt het focuspunt. Horizontale prints zijn minder geschikt: door het verbredende effect leggen ze het accent op je buik. Diagonale lijnen zijn daarentegen juist wel goed.

Ook interessant