Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zó zien de oudste kinderen van Michael Jackson er nu uit

kinderen-michael-jackson.jpg

De oudste kinderen van Michael Jackson, Paris (21) en Prince (22), staan niet vaak meer in de spotlight. Deze week maakten ze een uitzondering en poseerden ze samen op de rode loper voor een evenement. Wow, wat zijn ze groot geworden!

Aan hun outfits is in ieder geval te zien dat ze zich nog steeds laten inspireren door hun vader.

60-jarig jubileum

Paris en Prince waren aanwezig bij de viering van ‘60 Years of Motown’ in Detroit. Hier werd gevierd dat het iconische Motown Records al zestig jaar bestaat – het platenlabel dat de start van de carrière betekende voor artiesten als Stevie Wonder, Marvin Gaye, en ook Michael Jackson.

Rock ’n roll-waardig

Een mooi gebaar dus, dat zijn twee oudste kinderen bij het evenement aanwezig waren. Dochter Paris verschijnt nog regelmatig op modefeestjes en awardshows, maar Prince vertoont zich niet vaak in het openbaar. Toch stonden ze samen te stralen op de rode loper, beide in een rock ‘n roll-waardig outfit.

Kinderen Michael Jackson

Michael’s jongste zoon, Prince Michael ‘Blanket’ II (17), was niet bij het evenement aanwezig. Paris en Prince komen uit Michaels huwelijk met Debbie Rowe, en het is nog altijd onduidelijk wie de moeder van hun halfbroertje Blanket is.

kinderen michael jackson

Bron | Linda.nl
Beeld | Getty Images

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant