Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kil herfstweer in aantocht: week vol regen en wind voorspeld

kil-herfstweer-in-aantocht-week-vol-regen-en-wind-voorspeld.jpg

Het kan geen kwaad om je de komende dagen éxtra goed in te pakken: het wordt namelijk slechts een graad of zeven deze week met veel wind én regen, zo voorspelt Reinier van den Berg van Buienradar.

Sjaal om, muts op en paraplu mee dus, als je de deur uitgaat!

Flink waaien

Volgens van den Berg wordt het de komende dagen ‘waterkoud’: een term die genoemd wordt als het flink waait op een koude dag. En waaien gaat het: “Windkracht zes of zeven kunnen we wel verwachten,” aldus van den Berg.

Veel regen en wind

Met zo’n flinke wind wil je je natuurlijk warm aankleden en daarbij mag je paraplu ook niet ontbreken. Woensdag en donderdag lijken namelijk vooralsnog de enige droge dagen te worden. De rest van de week is de kans groot dat je een bui op je hoofd krijgt, als je de deur uitgaat.

Lees ook: Hoofdpijn? Waarom dat weleens door de regen kan komen

Sneeuwpret?

Kou, wind én regen dus de komende dagen, maar dat betekent niet dat we binnenkort ook al op schaats- of sneeuwpret kunnen rekenen. “November is een echte herfstmaand, nog even geduld dus,” aldus van den Berg.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

Heb jij tijdens deze herfstige donkere dagen ook meer moeite om je bed uit te komen? Word makkelijker, frisser en energieker wakker met natuurlijk licht van deze Wake Up Light. Nu met 45 procent korting in de Margriet Shop!

 

Ook interessant