Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kijktip: ontdek hoe het is met de boeren (van alle seizoenen!) van Boer zoekt vrouw

kijktip-specials-boer-zoekt-vrouw.jpg

Heb je seizoen in, seizoen uit meegeleefd met de kandidaten van Boer zoekt vrouw? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk reuzebenieuwd hoe het de boeren inmiddels vergaat in de liefde. In twee specials van het populaire programma kom je het te weten, en de eerste wordt op nieuwjaarsdag uitgezonden.

Yvon Jaspers neemt je mee in een terugblik op de afgelopen seizoenen van Boer zoekt vrouw. In twee specials vertelt een aantal van de boeren uit álle negen seizoenen hoe het nu met ze gaat. De presentatrice zoekt ze op om te ontdekken hoe hun liefdesleven ervoor staat én hoe hun boerenbedrijf draait.

Seizoen tien: nieuwe boeren

Ben je (ook) groot fan van Boer zoekt vrouw? Dan hebben we goed nieuws: onlangs hebben de programmamakers bekendgemaakt dat er een tiende seizoen in de maak is. Op Facebook was te lezen dat de nieuwe boeren in het voorjaar van 2018 zullen worden voorgesteld en dat geïnteresseerde vrijgezellen zich nu kunnen aanmelden.

De specials van Boer zoekt vrouw worden op maandag 1 januari (20.25 uur op NPO 1) en zondag 7 januari uitgezonden. Zo begint het jaar meteen lekker romantisch.

Bron | boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl
Beeld | ANP

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Met deze truc krijg je de perfecte paardenstaart.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant