Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kijktip voor vanavond: deelnemers ‘Ik vertrek’ beginnen pannenkoekenbar in Gambia

pannenkoekenbar.jpg

Hier mag de winter dan met sneeuw en storm zijn intrede hebben gedaan, vanavond is het tijd voor de zon. Om half tien is er weer een nieuwe aflevering van het Avrotros-programma ‘Ik vertrek’ en dat belooft heerlijke televisie te worden: deze keer beginnen deelnemers Theo en Jolanda een pannenkoekenbar in Gambia.

Zou het een gat in de markt zijn? Pannenkoeken verkopen in Gambia? Theo Steenkamer (55) en Jolanda Feenstra (50) uit Emmeloord zijn er in elk geval van overtuigd. Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Dus vertrekt het stel zonder hun vijf volwassen kinderen maar met een grote container vol pannen, poedersuiker en stroop naar het Afrikaanse land waar ze voor een flink bedrag een oude snackbar overnemen.

Hun zonnige kijk op de toekomst wordt al snel op de proef gesteld, zo is te lezen op de site van het tv-programma. Het meel dat ze nodig hebben om pannenkoeken te maken blijkt moeilijk te verkrijgen, onbetrouwbaar personeel doet zijn intrede en het laagseizoen blijkt toch wel wat rustiger (lees: uitgestorven) dan ze dachten…

Bekijk hieronder alvast een klein stukje:

En deze, waar Theo en Jolanda bezoek krijgen van ongenode gasten:

Ik Vertrek, Avrotros, vrijdag 13 januari 2017  om 21:30 uur op NPO 1.

Foto: avrotros.nl

Artikelen van margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant