Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kijkers staan versteld over kracht van deze vrouw in Expeditie Robinson

expeditie-robinson.jpg

Meedoen aan Expeditie Robinson is zwaar. Diverse deelnemers hebben al opgegeven, maar Corry Konings blijft gewoon doorgaan. 

In de vijfde aflevering van het populaire survivalprogramma waarin bekende én onbekende Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland, was te zien hoe twee deelnemers het programma verlieten. De kijkers waren in shock. Maar nog meer stonden ze versteld van het doorzettingsvermogen en de handigheid van de 67-jarige zangeres Corry Konings, die ontzettend goed blijkt te kunnen bouwen.

Duivelseiland

Omdat er te veel mensen uit Kamp Noord en Kamp Zuid waren afgevallen, werden de twee kampen aan het begin van de uitzending door elkaar gehusseld. Uiteindelijk bleef er één team van zeven BN’ers over. Acteur Johnny Kraaijkamp, YouTuber Nienke Plas en zangeres Corry Koning werden niet gekozen en moesten naar Duivelseiland.

Donny naar huis

Het overgebleven team BN’ers moest het tijdens de proef opnemen tegen Kamp Onbekend. De onbekenden gingen er met de winst vandoor, waardoor de BN’ers naar de eilandraad moesten. Daar gebeurde wat niemand verwachtte: Donny Roelvink werd door zijn kampleden naar huis gestuurd. Hierop besloot Tony Peroni Junior met hem mee te gaan. “Ik trek het niet meer. Ik ga ook van het eiland af,” zo kondigde hij aan. Hij had last van heimwee. Op Twitter lieten fans van het programma weten helemaal in de war te zijn.

‘Corry King’

Naast deze onverwachte wending was het vooral het optreden van Corry Konings dat verbazing en bewondering wekte bij de kijkers. Corry, die in Expeditie Robinson ook wel ‘Corry King’ wordt genoemd, nam op Duivelseiland meteen de leiding. De vertolkster van de wereldhit Ik krijg een heel apart gevoel van binnen greep als eerste een schop om eigenhandig een nieuwe slaapplaats te maken. Op Twitter bleek dat de kijkers versteld staan van haar handigheid en kunnen. De grapjes waren niet van de lucht, maar iedereen is vol lof over de zangeres. Ze wordt hier en daar zelfs al ‘Corry de Bouwer’ genoemd.

Wie weet, gaat ze het programma wel winnen….

Bronnen | libelle.nl, Twitter, nrc.nl
Foto | MMP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant