Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kijkers én jury in tranen na optreden Bibian Mentel: ‘Wat een powervrouw!’

bibian-mentel.jpg

Als er één iemand is die ons maar blijft verbazen, dan is het wel voormalig snowboardster Bibian Mentel. Slechts 3 weken na haar zware operatie, danste ze zaterdag de sterren van de hemel in ‘Dancing With the Stars’. Haar optreden bracht zowel de kijker als de jury in tranen.

Ook Edwin Spee, Bibians man, is ontzettend ontroerd door het optreden van zijn grote liefde. Op Facebook deelde hij vol trots een artikel over het optreden.

Ontroerde jury

“Zo mooi! I love you!”, schreef hij bij beelden van haar optreden. En hij is niet de enige die onder de indruk is: ook de jury van het televisieprogramma is vol lof over Bibians optreden. “Alles klopte, je armen, je flow. Ik heb van jou geleerd in mogelijkheden te denken. Dat ga ik aan mijn kind leren”, reageert jurylid Euvgenia. “Ik voel de tranen en jij de kracht”, aldus Tijl Beckand.

Lyrische reacties

Ook op Twitter werd Bibian overspoeld met complimenten. “Wat een powervrouw! Alleen maar respect! Hadden we allemaal maar haar instelling, dan zag de wereld er een stuk mooier uit!”, zo reageert een kijker. “Wat een bijzondere vrouw is Bibian Mentel. Zij zet de sport rolstoeldansen weer goed op de kaart”, zo schrijft een ander.

Elfde keer kanker

Dat Bibian meedoet aan het programma, mag best een wonder worden genoemd. De oud-snowboardster ging slechts 3 weken geleden nog onder het mes om een tumor in haar nek te laten verwijderen. Hoewel de operatie goed is verlopen, is haar prognose deze keer minder positief. In het programma ‘Zomer met Art’ legde Edwin onlangs nog uit waarom het deze keer anders is. “In het verleden kwam er één plekje terug, dan werd die ene plek aangepakt en was ze soms een half jaar schoon en zelfs een keer zes jaar schoon. Nu komt het bijna elk jaar terug en op heel veel plekken. De artsen hebben deze keer ook aangegeven: ‘We maken ons heel veel zorgen.’”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief 

Bron | Dancing With The Stars, Facebook, Twitter
Beeld |ANP

Ook interessant