Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Keuzemoment Boer zoekt vrouw: volgt Olke zijn gevoel?

In de uitzending van Boer zoekt vrouw internationaal van afgelopen zondag was te zien hoe Herman koos voor Fleur. Ook voor boeren Olke, David, Riks en Marc komt het keuzemoment steeds dichterbij. Gaat Olke voor Alberdien of toch voor Sandra? Wie het ook gaat worden, als het aan Olke ligt, komt de dame in kwestie zo snel mogelijk naar Texas om bij hem in te trekken.

“Als de liefde er is, mag het van mij ook wel opschieten,” vertelt hij in bovenstaande video. Olke vraagt zijn dames op welke termijn zij naar Amerika kunnen komen. “In principe, als het gewoon goed voelt samen, kan ik heel snel hiernaartoe komen,” laat Sandra weten. Alberdien denkt dat ze wel wat meer tijd nodig heeft dan Sandra.

Wat zegt Olkes hart?

Sandra laat na het gesprek aan tafel aan Olke weten dat ze een echt gevoelsmens is. Ze vindt het dan ook heel belangrijk dat hij zijn keuze maakt op basis van zijn gevoel ‘en niet om de een of andere praktische reden’. Olke stelt haar gerust en laat haar weten dat dit bij hem niet het geval is: “Ik ga gewoon af op mijn gevoel en op wat mijn hart zegt.”

Boer zoekt vrouw internationaal wordt zondagavond om 20.20 uur uitgezonden door KRO-NCRV op NPO1. De laatste uitzending is op zondag 23 april. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt vrouw-afterparty.

Wil jij het zondagavond ook niet missen?

Foto | Shownieuws
Video | Shownieuws

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant