Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

12 kerstwensen van bekende Nederlanders

bekende-nederlanders.png

Het einde van het jaar is dé tijd om terug te blikken. En natuurlijk om elkaar het allerbeste toe te wensen. Wij vroegen bekende Nederlanders – die allemaal dit jaar in Margriet hebben gestaan – naar hún wensen. Voor henzelf en voor al onze lezeressen.  

Geloof, hoop en liefde. Het geloof, de overtuiging, dat we met z’n allen ook in 2015 in dit land veilig, gelukkig en welvarend kunnen leven. Door te doen wat we kunnen en oog voor elkaar te hebben. Ik hoop dat het gruwelijke geweld dat in 2014 het nieuws domineerde zal afnemen, dat vredestichters heel veel succes zullen hebben. En ik wens alle Margrietlezeressen toe dat ze de liefde ervaren van de mensen om hen heen en dat ze liefde kunnen geven aan de mensen om hen heen die dat (extra) nodig hebben.
Tijs van den Brink

Ik wens alle Margriet-lezeressen een sprankelend en parelend Nieuwjaar en een witte Kerst met veel sneeuw! Ik hoop u komend jaar allemaal persoonlijk in het theater te begroeten en het glas met u te heffen!
Carine Crutzen

Ik wens alle lezers van Margriet een jaar toe met meer klassieke muziek. Dat is namelijk muziek die je blij maakt, troost en optilt uit je dagelijkse sores en dat kunnen we wel gebruiken in een tijd die er niet vrolijker op wordt. Voor mezelf hoop ik vooral, met familie en vrienden gezond te mogen blijven en lekker te kunnen blijven werken. Werk in de klassieke muziek, ik ben een bevoorrecht mens!
Margriet Vroomans

Door de goede ontvangst van De Kraamhulp en Stil in mij – overleven bij de nonnen was 2014 op werkgebied een prachtig jaar voor me. Privé liep het anders. Ik heb samen met mijn familie afscheid moeten nemen van mijn tante Mimi, de liefste en meest onzelfzuchtige vrouw die ik heb gekend. Ze werd getroffen door kanker en heeft haar strijd niet kunnen winnen. Uit de grond van mijn hart wil ik diegenen van wie een dierbare ziek is, veel sterkte en kracht toewensen. Laten we er met zijn allen een warm, inspirerend en liefdevol 2015 van maken, in de geest van mijn tante: ‘Gewoon een beetje lief zijn voor elkaar.’”
Esther Verhoef

Ik wens iedereen:
V van vertrouwen in het leven, maar vooral in jezelf;
R van respect voor wie anderen zijn en voor wie jij bent;
E van energie om te werken aan je idealen;
D van daadkracht, te gebruiken waar je die nodig hebt;
E van eensgezindheid, die de basis is om vrede te realiseren.
Loes den Hollander

Vrede en harmonie op aarde, dat is wat ik zo intens wens voor iedereen. Helaas een onmogelijke kerstwens, wat “kleiner” dan maar: ‘Een zonnetje in je hart, dat is heel belangrijk’ aldus mijn 5 jarige zoon. Bij deze wens wil ik me heel graag aansluiten. Ik hoop dat 2015 een jaar wordt waarin velen een zonnetje in hun hart zullen voelen.
Cynthia Abma

Ik wens alle Margriet-lezeressen een heerlijk, gezellig en gezond nieuw jaar met veel van die vrije weekenden waarin nét lekker de zon schijnt! En voor mezelf houd ik het klein: zolang het goed gaat met mijn kinderen en met Richard, en de multiresistente bacterie waar ik zo lang mee heb geworsteld zich koest houdt, ben ik dik tevreden!”
Daphne Deckers

Op mijn koelkast hangt de tekst ‘Sometimes you win, sometimes you learn’. Ik wens jullie het ver-trouwen toe dat alles wat op je pad komt, of het nu gelukzalig of verdrietig is, altijd iets te brengen heeft. Als je maar bereid bent om dat te onderzoeken.
Susan Smit

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015, en het vertrouwen dat wat er nu speelt in de we-reld  zich weer ten goede keert. En ik hoop  dat we niet vergeten  aan de mooie dingen van het leven te denken
Carry Slee

I wish everybody a warm and soulful Christmas with lots of love, laughter and live music!
X Berget (Lewis)

Herken uw rijkdom als u gezond bent en een dak boven uw hoofd heeft. Kijk wat vaker om u heen of u misschien iets voor een naaste kunt betekenen. Een bezoekje brengen of boodschap doen voor een oudere, zieke of eenzame buurt bewoner. Een kind in uw buurt dat door omstandigheden vaak alleen thuis is kunt u misschien trakteren op een leuk uitje. Groet elkaar op straat, lach wat vaker, daar wordt een ander ook blij van!
Maik de Boer

We zingen iedere kerst ‘vrede op aarde’ Als dat op grote schaal nog niet lukt, laten er dan ‘vrede in deze huiskamer’ van maken. Kijk die keukentafel eens rond en wees dankbaar voor iedereen die daar aan zit, met een momentje voor wie er helaas niet meer bij zijn.
Heb het goed, liefs Sara Kroos

M50_Cover FolkloreMeer kerstwensen?

In het kerstnummer van Margriet vind je nog veel meer kerstwensen van bekende Nederlanders, waaronder Mark Rutte, Patty Brad, Prinses Laurentien en Simone Kleinsma. Bestel deze Margriet bij Tijdschrift365.nl. 

 

 

 

Credits beeld | Dafne Ederveen & Sara Kroos (Cynthia Abma) , F Nick van Ormondt (Daphne Deckers), Esther Gebuis (Maik de Boer)

Ook interessant