Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Met déze kerstspecials op tv wordt thuisblijven dit jaar een feestje

pak-je-agenda-er-maar-bij-deze-kerstspecials-komen-op-televisie.jpg

Deze kerst zullen ongetwijfeld weer filmklassiekers als Home Alone, Love Actually en The Grinch voorbij komen op tv. Maar er zijn dit jaar ook genoeg nieuwe programma’s te zien. Welke kerstspecials kunnen we rond de feestdagen verwachten? We hebben een overzichtje voor je.

En het leuke is: er is voor ieder wat wils! En dat al vanaf 22 december.

All You Need Is Love Kerstspecial

We kunnen natuurlijk niet anders dan te beginnen met de All You Need Is Love Kerstspecial. Dit jaar ziet deze er helaas wel wat anders uit vanwege de coronamaatregelen, maar als we Robert ten Brink mogen geloven is er nog genoeg om van te genieten! Ook zin om weg te zwijmelen bij alle herenigingen? Stem dan op 24 december om 20.30 uur af op RTL 4.

Chateau Meiland viert kerst in Zweden

Fans van de Meilandjes kunnen hun geluk niet op, want zij kunnen deze kerst van maar liefst vier afleveringen van Chateau Meiland viert kerst in Zweden genieten. De familie Meiland sluit hun bijzondere en turbulente jaar af met een prachtige reis naar het besneeuwde Lapland in Zweden. Hier genieten ze van de prachtige natuur, maken ze sledetochten en zien ze met een beetje geluk ook het Noorderlicht. De kerstspecial van de familie Meiland is op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en met een dubbele aflevering op donderdag 24 december te zien op SBS6.

Lees ook:
Kerst klein vieren? 5x waarom dat misschien zelfs leuker is

Boer zoekt Vrouw Kerstspecial

Ook voor de fans van Boer zoekt Vrouw ziet het er rooskleurig uit: zij kunnen namelijk ook genieten van een heuse kerstspecial. Voor deze special heeft Yvon Jaspers een bezoekje gebracht aan de kandidaten van het afgelopen seizoen. Hoe gaat het nu met de boeren? Hebben Jan, Annemiek, Geert en Geert-Jan inmiddels de liefde gevonden? En hoe gaat het tussen Bastiaan en Milou? Je kunt de Boer zoekt Vrouw Kerstspecial op vrijdag 25 december om 21.40 zien op NPO 1.  

Lego Masters Kerstspecial

Heb jij altijd al BN’ers willen zien stuntelen met legoblokjes? Dan is dit je kans. Tijdens de Lego Masters Kerstspecial kun jij namelijk verschillende bekende Nederlanders volgen in hun ‘strijd’ om een zo’n mooi mogelijk legowerk te bouwen. Welke BN’ers er te zien zullen zijn is nog geheim, maar het is in ieder geval wel al zeker dat de presentatie in handen van Ruben Nicolai ligt. De Lego Masters Kerstspecial is op 26 december om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Kortom: genoeg leuke kerstspecials die thuisblijven een feestje maken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Flair
Beeld | Getty

Margriet 54 M54

Margriet 54 ligt nu in de winkel! Een extra dik nummer in het teken van een fijne, kleine kerst. Met onder anderen: een interview met Nick en Simon, een compleet kerstverhaal, betoverende desserts, 6 ontroerende verhalen over 2020 en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant