Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Oranjes delen schitterende kerstkaart mét nieuwste gezinslid erop

kerstkaart-oranjes.jpg

Om iedereen fijne feestdagen te wensen, delen de Oranjes een kerstkaart met een schitterende foto. Daar stelen niet alleen de koning, koningin en de prinsessen, maar ook hun honden de show op.

We smelten vooral van het nieuwste gezinslid, dat Máxima in haar armen heeft.

Kerstkaart van de Oranjes

“Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022”, staat er in meerdere talen op de kerstkaart van de Oranjes. De foto is gemaakt in de hal van paleis Huis ten Bosch, waar een prachtige kroonluchter hangt. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane zien eruit om door een ringetje te halen. In bekende outfits, wel. En daardoor weten we dat deze foto op een bijzondere dag gemaakt is. Namelijk op de dag van het muziekgala in het Koninklijk Theater Carré, ter ere van Máxima’s vijftigste verjaardag.

kerstkaart koning Willem-Alexander koningin Máxima
kerstkaart Oranjes

Pup Mambo

Het gezin is niet compleet zonder hun honden. In totaal hebben de Oranjes vier honden, maar er zijn er drie op deze foto te zien. Onze aandacht gaat vooral naar het kleintje in Máxima’s armen. In oktober maakte het koningshuis bekend een puppy te hebben, toypoedel Mambo. Toen was-ie acht maanden oud, dus op dit kiekje was het beestje nog maar zo’n drie maanden oud.

Bron | Koninklijk Huis
Beeld | RVD, Jeroen van der Meyde

Er ligt weer een nieuwe Margriet in de winkel! In dit nummer blikken we nog één keer terug op alle bijzondere gebeurtenissen uit 2021 en spreken we BN’ers over wat ze geleerd hebben in het afgelopen jaar. Verder: de lekkerste cocktails voor oudjaarsavond, alles over gewoonten die we meenemen naar 2022 en een ontroerend interview met Anneke, wiens dochter werd vermoord. Haal ‘m snel in de winkel of bestel online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant