Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zo zien de kindsterren uit deze populaire kerstfilms er nu uit

zo-zien-de-kindsterren-uit-deze-populaire-kerstfilms-er-nu-uit.jpg

Kerst is de ideale tijd om je even lekker terug te trekken met een hartverwarmende film. En wat is er nou leuker om dan een film te kijken die ook nog past bij de tijd van het jaar? Hoewel er elk jaar nieuwe kerstfilms worden gemaakt, kijken we toch het liefst naar de kerstfilms uit de jaren negentig of begin 2000.

Want laten we eerlijk zijn, die nieuwe kerstfilms zijn leuk, maar het kerstgevoel is pas compleet als je klassiekers als Love Actually en The Grinch weer hebt gezien.

Kerstfilms

En laten we Home Alone en Elf niet vergeten! Al die klassieke kerstfilms hebben één of meerdere kinderen in de hoofdrol. Anno zijn dat natuurlijk allang geen kinderen meer. Wat is er van hen geworden? We zochten de bekendste kindsterren uit de kerstklassiekers voor je uit.

Kevin uit ‘Home Alone’

Macaulay Culkin werd in 1990 in één klap beroemd toen hij te zien was als Kevin in de kersthit Home Alone. Het schattige jongetje van toen kon echter niet goed omgaan met de roem en raakte al op jonge leeftijd verslaafd aan drugs. Anno 2019 ziet hij er daarom een stuk minder schattig uit.

Toen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door divashim (@ouchanfabienshim_official) op

Nu:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) op

Sam uit ‘Love Actually’

Als achterneefje van acteur Hugh Grant werd Thomas Brodie-Sangster in 2003 gevraagd voor de rol van Sam in de kerstklassieker Love Actually. Inmiddels is dit aandoenlijke jochie een volwassen vent van 28. Al straalt hij nog steeds dezelfde kinderlijke onschuld uit. Love Actually bleek overigens de start van een glansrijke carrière, want de Brit is nog steeds te zien in diverse films.

Toen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thomas Brodie Sangster (@thomas_brodie__sangster) op

Nu:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door thomas sangster (@thomas_sangster.newt_tbs) op

Cindy Lou uit ‘The Grinch’

Kun je je dat kleine meisje en dat groene monster uit The Grinch nog herinneren? De hoofdrollen in deze familiefilm uit 2000 werden gespeeld door Jim Carrey en kindsterretje Taylor Momsen. De actrice begon haar carrière al op driejarige leeftijd, toen ze te zien was in diverse televisiereclames. Haar échte doorbraak kwam pas toen ze als 7-jarige op het witte doek verscheen in The Grinch. Hoewel ze nog steeds te zien is als actrice, treedt ze anno 2019 ook regelmatig op als zangeres met haar eigen band.

Toen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Momsen (@taylormomsen) op


Nu:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Momsen (@taylormomsen) op

Michael Hobbs uit ‘Elf’

De rol van het kleine broertje Buddy (Will Ferrell) in de film Elf werd gespeeld door de toen 12-jarige Daniel Tay. Hoewel hij na deze film nog een paar kleine rollen heeft gespeeld, bleef een grote acteercarrière na deze kersthit uit. Daniel stapte uit de schijnwerpers van Hollywood, haalde zijn economiediploma aan de prestigieuze Yale universiteit en werkt tegenwoordig als leraar.

Toen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door New_Line_Cinema_Fan_Page (@newlinecinemas) op


Nu:
Embed from Getty Images

Lees ook
Schokkend: zó veel beestjes zitten er in je kerstboom

Bron | Glamour, Reality Tibit, Grazia, Cosmopolitan
Beeld | Getty Images, Instagram

Ook interessant