Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Katy Perry zingt in huiskamer voor zieke fan

katy-perry.jpg

Een optreden in je huiskamer van niemand minder dan de Amerikaanse zangeres Katy Perry. Het overkwam de achtjarige Grace Moore, die onlangs een operatie onderging vanwege een hersentumor.

Het was Tiana, de zus van Grace, die de ontmoeting tussen de twee heeft bedacht. Grace had zich enorm verheugd op het concert van haar grote idool in het Australische Adelaide. Totdat er in april een hersentumor bij haar werd geconstateerd. Na die diagnose was het geen optie meer om naar het concert te gaan. Tiana riep via de hashtag #HelpGraceMeetKatyPerry haar volgers op om haar te helpen een ontmoeting bij hen thuis te regelen. Het bericht werd meer dan 20.000 keer geretweet en bereikte ook Katy zelf. Die besloot om voorafgaand aan haar concert afgelopen dinsdagavond een bezoekje aan haar grote kleine fan te brengen. In de huiskamer van Grace en Tiana zong ze speciaal voor het achtjarige meisje een aantal liedjes uit haar show.

Vervolgens deelde de zangeres op Instagram een video van hun ontmoeting. Ook noemde ze Grace, die een gesigneerd shirt van haar heldin droeg, daarin trots haar ‘nieuwe merchandisemodel’.

Bekijk hieronder beelden op het Instagram-account van Tiana Moore, de zus van Grace.

So @katyperry is the sweetest person ever, and called me by my Twitter @ Tiana is Trash

Een bericht gedeeld door Tiana Moores (@tianamoores) op

En dit is de video die Katy plaatste op Instagram.

The Power Of The Internet #helpGracemeetKatyPerry ❤?

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

 

Bronnen | ANP en Instagram
Foto | EPA

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant