Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Baasjes delen hilarische filmpjes van katten die reageren op de nieuwste hype

snapchat-katten-filter-hilarische-filmpjes-margriet.jpg

Kattenfilmpjes kijken maakt een mens gelukkig. Dat is wetenschappelijk bewezen. Gelukkig voor ons, vliegen katten nu weer het internet over om een nieuwe hype. 

Ze reageren namelijk hi-la-risch op een filter dat hun baasjes omtovert tot katten.

Snapchat

Met de app Snapchat, kun je middels filters je gezicht compleet laten transformeren. Zo kun je er bijvoorbeeld als een baby, een man en dus ook als een kat uitzien. Het nieuwste snapchatfilter, levert heel geinige filmpjes op. Terwijl baasjes namelijk in de camera kijken en zo hun gezicht aan een kattenfilter onderwerpen, kijken hun eigen katten mee op het scherm… en die weten niet wat ze zíen.

Verbaasde katten

Met grote ogen staren ze naar de grote kattenkop op het scherm, die naast hun verschijnt. Maar als ze opzij kijken, zien ze gewoon hun baasje. Wat gebéurt hier toch? De ene kat raakt verstijft, terwijl de andere het op een rennen zet. Je kunt de videocompilatie hiervan vast niet kijken zonder te lachen:

Kattenfilter gebruiken

Helaas hebben we dit snapchatfilter in Nederland nog niet standaard, maar wel eentje dat erop lijkt. Probeer het dus vooral eens met jouw kat uit. Je kunt meerdere kattenfilters vinden door in Snapchat rechtsonderaan te klikken op ‘ontdekken’ en vervolgens ‘cat’ in te tikken bij ‘zoeken’. Kies bijvoorbeeld voor het filter ‘cat’ van Joe Speaker. Klik op lens, en maak dan je foto of filmpje. Lukt het niet? Bekijk onderstaande screenshots. Anders wil je technisch handige (klein)dochter of (klein)zoon je vást wel even helpen. Deel je de reactie van jouw huisdier met ons?

Snapchat katten filter Margriet

Snapchat katten filter Margriet

Katten filter Snapchat Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | Facebook, Twitter, Storypick
Beeld | iStock

Ook interessant