Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Om déze reden weten fans zeker dat Kate Middleton weer zwanger is

om-deze-reden-weten-fans-zeker-dat-kate-middleton-weer-zwanger-is.jpg

Het is nog maar een jaar geleden dat Kate en William hun derde kind konden verwelkomen, en toch gaan de geruchten alweer rond. Is Kate opnieuw zwanger? Fans denken van wel, door een bijzonder detail dat hen is opgevallen.

Kate verscheen afgelopen week voor het eerst in het openbaar na haar zomervakantie, om prinses Charlotte weg te brengen naar haar eerste schooldag. En hoewel Kate er altijd stralend uitziet, sprong één detail er voor fans uit: haar nieuwe kapsel.

Lichte lokken

Waar Kate eerst met lange, donkere lokken door het leven ging, lijkt ze nu voor een kortere, lichtere look te gaan. Een goede keuze, want het kleurtje staat haar prachtig. Maar enkele royal fans zoeken er meer achter. Kan het nieuwe kapsel betekenen dat er een vierde kindje onderweg is?

Buikje?

Nu denk je misschien: wat hebben haar kapsel en een zwangerschap met elkaar te maken? Schijnbaar een heleboel. Kate staat er namelijk om bekend haar kapsel te veranderen wanneer ze zwanger is. Zo kijken mensen naar haar nieuwe lokken, en niet naar haar buikje. Vanwege alle roddels keken wij stiekem toch even naar het buikje van Kate, en we moeten teleurstellen: daar is nog helemaal niets te zien.

Afwachten

Het nieuwe kapsel kan dus ook betekenen dat Kate gewoon zin had in iets anders. En als het wel meer betekent, dan zullen we het hopelijk snel genoeg horen.

Bron | GoodtoKnow
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant