Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wát een verschijning: Kate Middleton gaat voor zeer gewaagde look

kate-middleton.jpg

Kate Middleton staat over het algemeen bekend om haar ietwat degelijke looks. Vorige week besloot de hertogin van Cambridge het over een andere boeg te gooien. Alle ogen waren op haar gericht, toen ze in een zeer gewaagde jurk verscheen, tijdens de Royal Variety Performance in Londen.

Jurk van Kate Middleton

Kate was gekleed in een prachtige, semi-transparante, jurk van Alexander McQueen, met een zogeheten ‘sweetheart-neklijn’ en een dunne zwarte riem die haar middel accentueerde. De hertogin maakte haar outfit compleet met diamanten oorbellen van het merk Erdem, zwarte pumps en een clutch in dezelfde kleur.

Goed doel

Het Royal Variety Charity is een goeddoel waar Queen Elizabeth beschermvrouwe van is. Het geld dat er wordt ingezameld  gaat naar Britste entertainers, die hulp en assistentie nodig hebben, als gevolg van ouderdom of een slechte gezondheid. Tijdens het evenement ontmoetten Kate en William verschillende artiesten, waaronder de leden van de cast van Mary Poppins. Ook werd er het nodige gelachen, dankzij het optreden van de Engelse stand-upcomedian Rob Beckett.

Maar eerlijk is eerlijk: Kate Middleton was toch wel het absolute middelpunt van de avond.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | The Sun
Beeld | Getty

Ook interessant