Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kate Middleton draagt opvallende jurk tijdens uitreiking BAFTA-awards

kate-middleton-opvallende-jurk.jpg

Er kwamen heel veel prachtige outfits voorbij op de roder loper van de BAFTA-awards. Toch waren alle ogen vooral gericht op de vrouw van prins William. Kate Middleton wist de show te stelen in een opvallende jurk. De prachtig wit-gouden japon is van de hand van de overleden ontwerper Alexander McQueen.

Het is niet de eerste keer dat Kate Middleton in deze opvallende jurk werd gespot. Ze droeg ‘m namelijk eerder tijdens een rondreis door Maleisië in 2012.

Bijzondere dresscode

Dat Kate voor een ‘oudje’ ging is niet toevallig: de organisatie van de BAFTA-awards had dit jaar een dresscode voorgesteld die duurzaamheid bevordert. Alle genodigden werd gevraagd om duurzame mode aan te moedigen en een ‘oud’ outfit te dragen.

Lees ook: Kate Middleton reageert uiterst elegant op ongemakkelijk moment

Mooi gematcht

De British Academy Film Awards, ofwel BAFTA-awards, is in Groot-Brittannië de grootste prijsuitreiking in de filmindustrie en wordt zelfs de ‘Britse Oscars’ genoemd. Kate koos er dan ook voor om flink uit te pakken. Zo droeg ze een opvallende druppelketting van Van Cleef & Arpels die de wijde halslijn extra benadrukte. Prins William, daarentegen, ging voor een traditionele zwarte smoking.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Harpers Bazaar
Beeld | Getty

Ook interessant