Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kate Middleton reageert uiterst elegant op ongemakkelijk moment

kate-middleton-prins-william-bafta-margriet.jpg

Wat zou jij doen als je prins William en Kate Middleton plotseling ziet binnenlopen? Gillen? Zwaaien? Foto’s maken? Buigen?  

Nou, ondergetekende zou compleet stilvallen. Net zoals het hele aanwezige publiek bij de uitreiking van de BAFTA-awards dat deed.

Stil

William en Kate zaten front row bij de uitreiking van deze Britse filmprijzen. En er werd nogal een moment gemaakt van hun aankomst. Op de rode loper was de schreeuwende paparazzi nog te horen, maar eenmaal in de zaal kon je een speld horen vallen. In stilte wandelden de royals richting hun plek. Kate werd zichtbaar ietwat kriegelig van de staande ovatie die ze in stilte kregen. “Het is zo stil,” fluisterde ze dan ook lachend tegen een aanwezige. Waarop William zei: “Laten we snel gaan zitten.” En dat moment vliegt nu het internet over.

Onder de indruk van Kate

Toen ze eenmaal zaten, barstte het geroezemoes weer los. Sommige kijkers snapten niks van de stilte: “Ze hadden een liedje af moeten spelen, de stilte is oorverdovend,” reageert iemand bijvoorbeeld. Een ander verklaart: “Ik denk dat iedereen zo stil was, omdat ze nog meer onder de indruk dan normaal waren door Kate.” En: “Aandoenlijk hoe ze nog steeds verrast is door die reactie van mensen op hun aanwezigheid.” Kate zag er ook prachtig uit in haar witte galajurk. “Een van de mooiste jurken die ze ooit heeft gedragen,” oordeelt een fan.

Je kunt hier het volledige fragment bekijken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Beeld | ANP

Ook interessant