Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kinderen constant honger in lockdown? Kate Middleton kan er over meepraten

kinderen-constant-honger-in-lockdown-kate-middleton-kan-er-over-meepraten.jpg

Waren de snacks en maaltijden voor de kinderen bij jou thuis ook niet aan te slepen tijdens de lockdown? Dan ben je zeker niet de enige: zelfs Kate Middleton stond regelmatig in de keuken om iets te eten te maken voor haar kinderen.

Dat vertelde ze dinsdagochtend in het Britse tv-programma BBC Breakfast.

‘Bodemloze putten’

De kleine Britse royals George (6), Charlotte (5) en Louis (2) lijken volgens de hertogin van Cambridge soms wel oneindig honger te hebben. “Mijn kinderen zijn bodemloze putten,” grapte Kate in het televisieprogramma. “Ik voel me een constante voedermachine”, voegt ze lachend toe. In april vertelde Kate al dat ze de thuisquarantine met de kinderen best pittig vond. Zélfs voor de royals was thuis lesgeven hectisch. Toch zegt Kate ook wel enorm genoten te hebben van de extra tijd die ze kon doorbrengen met haar kinderen.

Lees ook:
Met dít gerecht probeerde prins William Kate Middleton vroeger te versieren

Pizza en pasta

Het is niet de eerste keer dat we een inkijkje krijgen in de eetgewoonten van de kinderen van Kate en haar man prins William. In 2019 vertelde ze al dat de kinderen erg dol zijn op eten én graag meehelpen in de keuken. Net als bij veel andere kinderen, zijn ook bij het koninklijke trio pizza en pasta met veel kaas favoriet. Gelukkig niet alleen maar ongezonde dingen: ze blijken ook dol te zijn op wortels, boontjes en – misschien verrassend – rode biet. Dat is volgens Kate vooral bij Louis echt een favoriet.

Prins Louis

Ook de social distancing­-regels werden door de hertogin van Cambridge  besproken in het programma. De kleinste van het stel, prins Louis, blijkt daar nog wel eens moeite mee te hebben. “Louis snapt niet helemaal wat ‘social distancing’ precies is”, vertelt Kate. “Hij wil graag met iedereen knuffelen. Vooral met baby’s die jonger zijn dan hij zijn.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Hello Magazine
Beeld | Bruno Press

Ook interessant