Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kate Middleton heeft een geweldige manier gevonden om haar kleding te recyclen

kate-middleton.jpg

Soms heb je iets zó vaak gedragen dat je er een beetje op uitgekeken raakt. Herkenbaar? Dan is het misschien leuk om deze handige truc van Kate Middleton toe te passen.

De hertogin van Cambridge weet haar kleding namelijk altijd op een leuke manier te recyclen.

Hetzelfde, maar toch anders

Een outfit die ze onlangs droeg tijdens het National Portrait Gallery Gala is daar een goed voorbeeld van. Kate koos bij deze gelegenheid voor een mooie zwarte jurk, ontworpen door Alexander McQueen. De jurk kwam modekenners bekend voor. Dat klopt, want het is niet de eerste keer dat we Kate in dit ontwerp zien. Ze droeg deze Alexander McQueen ook al tijdens de uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen, in 2017.

Kleine aanpassing

Een kleine aanpassing heeft ervoor gezorgd dat het ontwerp er deze keer nét even anders uitziet. Was het bij de BAFTA’s nog een off-shoulder jurk, inmiddels heeft diezelfde jurk kapmouwtjes gekregen. Kate heeft de designjurk dus subtiel laten veranderen, zodat ze ’m nog een keer bij een belangrijke gelegenheid uit de kast kon halen. Nu hebben wij natuurlijk geen outfits van echte ontwerpers in ons bezit. En kunnen we misschien ook niet zomaar onze kleding (laten) vermaken. Maar we kunnen er wel iets van opsteken. Een kleine verandering, aanpassing of toevoeging maakt vaak al een heel groot verschil. Zo kun je kleding waaraan je gehecht bent net weer anders dragen. Mooi meegenomen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jasmin❤The Cambridges (@royalfamily2018) op

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Grazia
Foto’s | Instagram, Getty

 

Ook interessant