Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ah gos: de kat van Karl Lagerfeld heeft ‘gereageerd’ op zijn overlijden

choupette-karl-lagerfeld-margriet.jpg

Karl Lagerfeld had één grote liefde in zijn leven: kat Choupette. Ook zij heeft het grootste verdriet om het overlijden van haar baasje, blijkt uit een bericht op haar Instagram.

“Met groot verdriet bevestig ik het overlijden van mijn vader Karl Lagerfeld op 19 februari 2019,” luidt de tekst bij een kiekje van Karl en Choupette.

Voor altijd dankbaar

“Hij was een icoon die invloed had op het leven van ieder persoon met wie hij in aanraking kwam, zeker op dat van mij. Hij zal voor altijd voortleven in mijn gebroken hart,” vervolgt het bericht zich. “Ik ben hem voor altijd dankbaar voor het leven dat en de liefde die hij me gaf door me te adopteren. (…) Laten we nooit het creatieve genie vergeten dat nu in de hemel is samen met mama Coco Chanel. Liefs, papa Karls grootste fan Choupette.”

Karl wilde trouwen met z’n kat

Uiteraard zit er gewoon een persoon achter dit Instagram-account. En al zal het door sommigen wat infantiel gevonden worden, Choupette was nu eenmaal onafscheidelijk van Karl en andersom. Sinds de mode-ontwerper de kostbare Ragdoll-kat in 2012 in huis nam, ging ze overal mee naartoe, leidde ze een prachtig leven waarin ze werd ondergedompeld in luxe en harkte ze zelfs miljoenen euro’s bij elkaar door model te staan in reclamecampagnes. “Ik zou met haar trouwen, als dat legaal zou zijn,” zei Karl zelfs een keer.

Wie nu de zorg voor Choupette op zich gaat nemen, is niet precies bekend. Maar Karl had zo’n trouw team om zich heen, dat we ons om het lot van het beestje vast geen zorgen hoeven te maken.

Choupette Karl Lagerfeld Margriet

Still recovering from my birthday festivities! ? #roughlife

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Happy #FathersDay Daddy @karllagerfeld. Thank you for bringing me into the (fashion) world. ?

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | Instagram @choupettesdiary
Beeld | Brunopress

Ook interessant