Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Voor de elfde keer kanker ontdekt bij Bibian Mentel

bibian-mentel.jpg

Verschrikkelijk nieuws voor Bibian Mentel (46). Bij de voormalig snowboardster zijn er opnieuw tumoren ontdekt.

Aan RTL Boulevard vertelt ze: “Ik leef al zolang met kanker dat ik altijd wel voorbereid ben op slecht nieuws, maar er zijn weer uitzaaiingen.”

“Het voelt alsof mijn kaartenhuis van binnenuit instort”

Eerder dit jaar onderging Bibian een zware operatie toen er voor de tiende keer kanker werd geconstateerd. “Dit keer zijn het uitzaaiingen vanaf mijn ruggengraat naar boven. Op mijn nekhoogte zit weer een tumor, en lager op mijn rug ook.” Volgens Bibian voelt het alsof haar kaartenhuis van binnenuit instort ‘terwijl mijn hoofd wel heel graag wil.’

“Het komt gewoon te veel en te hard terug”

De arts adviseerde Bibian en haar man Edwin om deze zomer nog samen met haar zoon op vakantie te gaan, omdat het volgens hem misschien wel haar laatste zomer in goede gezondheid kan zijn. “Dat soort teksten hebben we nog niet eerder gehoord uit de mond van artsen (…). Het komt gewoon te veel en te hard terug”, vertelt Edwin.

Dancing with the Stars

Voor Bibian staat haar besluit om deel te nemen aan Dancing with the Stars vast: “Ik kan me heel erg optrekken aan dansen en leuke dingen doen.” Volgens haar man hebben ze een goed trainingsschema: ’s ochtends dansen, ’s middags bestralen, gevolgd door een rustdag. “Ik heb geen pijn en zolang ik me goed voel en deze leuke dingen kan blijven doen, proberen we toch maar samen te genieten van het leven. Edwin en ik hebben dan ook allebei ‘Carpe Diem’ op onze pols getatoeëerd. Pluk de dag”, vertelt Bibian.

Bron: RTL Boulevard
Beeld: Sacha de Boer

Ook interessant