Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit zijn de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ 2021

wie-is-de-mol-aflevering-4-is-de-mol-al-naar-huis.jpg

Vanaf zaterdag 2 januari is het zover: dan start het nieuwe seizoen Wie is de Mol?. In een speciale editie van Moltalk werden maandag de tien kandidaten alvast bekendgemaakt en de reisbestemming van Wie is de Mol? 2021 onthuld.

We moeten nog heel even wachten tot we ook dit seizoen weer fanatiek op zoek kunnen naar de Mol in de groep, maar oplettende kijkers denken nu al te weten wie de saboteur is.

Dit zijn de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ 2021 

Om ons molloten alvast lekker te maken werd in Moltalk bekendgemaakt welke kandidaten aan Wie is de Mol? 2021 meedoen. Dat zijn schrijver en programmamaker Splinter Chabot, Hart van Nederland-journalist Charlotte Nijs, cabaretier Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, Chef’Special-zanger Joshua Nolet, adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl Marije Knevel, radiomaker Erik de Zwart, voetballer Roxanna ‘Rocky’ Hehakaija, kunstenaar Florentijn Hofman en zangeres Lakshmi. 

Is dit de Mol? 

Na de video waarin de kandidaten worden onthuld, vertelt Rik van de Westelaken dat de Mol zich in de video al bekend heeft gemaakt. En daar gingen een hoop molloten alvast druk mee aan de slag. Op het internet wordt al flink gespeculeerd en komt Charlotte Nijs bovenaan op het lijstje, omdat ze in haar introductievideo zegt de Mol te zijn. Ook gaan er theorieën rond dat er in de vingerafdruk in de video een gezicht verwerkt zit. 

Lees ook: Waarom we volgens de wetenschap zo geobsedeerd zijn door ‘Wie is de Mol?’

Coronaproof seizoen 

Het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen speelt zich af in Tsjechië. In de speciale uitzending van Moltalk kwam presentator Rik van de Westelaken langs om te vertellen hoe het seizoen ondanks de coronacrisis toch kon worden opgenomen. Zo moesten de kandidaten allemaal twee weken in quarantaine en werden zij getest op het coronavirus. ‘We zaten echt in een bubbel’, aldus Van de Westelaken. Hierdoor hoefden de kandidaten geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast werden de opdrachten op afgesloten sets gefilmd, zonder buitenstaanders. En als er toch mensen van buitenaf meededen, werden ze van tevoren getest of werd er afstand gehouden. 

Het nieuwe seizoen Wie is de Mol? is vanaf zaterdagavond 2 januari om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | Hart van Nederland, AVROTROS, Viva
Beeld | AVROTROS

Voice Uitdaging

Nu we allemaal meer thuis zitten, beginnen de dagen soms een beetje saai te worden. Daar hebben we iets leuks op bedacht: de Margriet Mini Challenge. Krijg dagelijks een inspirerende uitdaging voor thuis die je dag nét een beetje leuker maakt. Hoe? Simpel! Praat met Margriet via je Google Home óf de gratis Google Assistent op je telefoon of tablet. Klik hier om direct jouw eerste uitdaging te krijgen. Meer uitleg nodig? Klik dan hier

Ook interessant