Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kaartjes kopen voor ABBA in Londen? Zó pak je dat aan

abba.jpg

Afgelopen vrijdag kregen ABBA-fans goed nieuws: tijdens livestream van de band werd namelijk bekend gemaakt dat er na 39 jaar in november eindelijk weer een album aankomt. En dat nieuwe album genaamd Voyage gaat gepaard met een reeks hologramconcerten in Londen. We leggen je uit hoe je kaartjes kunt kopen en wat je kunt verwachten van de nu al veelbelovende optredens van ABBA.

Here they go again! Na 40 jaar komt ABBA eindelijk met een nieuw concert. De ticketverkoop start al op 7 september, dus wees er snel bij. 

Hologramconcerten

Afgelopen vrijdag werden we al getrakteerd op een voorproefje van het nieuwe album Voyage van ABBA dat op 5 november uitkomt. De band bracht namelijk alvast twee nieuwe nummers uit: I Still Have Faith In You en Don’t Shut Me Down. En dat is niet het enige goede nieuws. De band gaat namelijk ook weer optreden, al is dat wel in de vorm van hologramconcerten. Dit zal een concertreeks worden met digitale versies van de bandleden in Londen en zal vanaf 27 mei 2022 op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag plaats vinden om 19:45 uur. In het weekend zijn er extra shows om 15:00 uur.  

Voor de optredens wordt een nieuwe arena gebouwd in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. De concertreeks, die ABBA Voyage heet, werd al in 2016 aangekondigd, maar werd vervolgens steeds uitgesteld. 

Kaartjes kopen voor ABBA 

Ben jij groot liefhebber van ABBA en wil je graag kaartjes kopen voor een van de hologramconcerten van de band? Wees er dan op tijd bij. Heb je het nieuwe album al vooruitbesteld of je al geregistreerd? Dan kon je vanaf zondag 5 september al je slag slaan en ook op 6 september ging de eerste voorverkoop al van start. De rest van de kaarten gaan vanaf dinsdag 7 september om 10:00 in de verkoop via Ticketmaster. Wereldwijd zijn er natuurlijk veel ABBA-fans, dus de vraag naar kaartjes voor de tour is hoog. Zorg dus dat je vanaf de start van de verkoop klaar zit.

De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 21 pond, ongeveer €24,50 euro. Er zijn meerdere soorten kaartjes, namelijk: algemene toegang (staplaatsen), Dance Booths en auditorium plekken. 

Lees ook: 10x de onbekendste maar geweldigste liedjes van ABBA

Voorproefje 

De band heeft zo’n 40 jaar kunnen werken aan hun nieuwe concert. Het virtuele viertal wordt begeleid door een tienkoppige liveband en dat beloofd een dansspektakel te worden. De band reist met het publiek terug in de tijd, want ABBA zal eruitzien alsof ze uit 1979 komen. Benieuwd? Hieronder zie je alvast een heel klein voorproefje: 

Bron | Ticketmaster, NU.nl, RTL Nieuws
Beeld | ANP

Ook interessant