Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Johan uit Boer zoekt vrouw in overall getrouwd met Lourianne

yvon-jaspers-boer-zoekt-vrouw-2018.png

Oud Boer zoekt vrouw-deelnemer Johan is zaterdag in het huwelijk getreden met Lourianne. De spruitjesboer die in 2012 meedeed aan het populaire datingprogramma deed dat in een overall. Lourianne droeg voor de gelegenheid een witte jurk met daaronder boerenlaarzen. 

Trouwen in een overall? “Haha, ik had wel een nieuwe gekocht, hoor! Iedereen verwacht een pak en een stropdas, maar die trok ik pas tijdens het avondfeest aan. Lourianne had een hele mooie crèmewitte jurk aan, maar dan wel met boerenlaarzen eronder. We zijn niet zo van standaard,” vertelt Johan op de website van het KRO-NCRV-programma.

‘Zo mooi als een barbiepop’

De kerkdienst vond zaterdagmiddag plaats op de boerderij, maar eerst werd hun bijna 1-jarige dochter Emmalien gedoopt. Emmalien is het eerste kindje dat het stel samen heeft gekregen. Johans dochters Janneke (11) en Jolien (9) en Louriannes zoon Sean (15) en dochter Izabella (4) waren bij zowel de doop als het huwelijk aanwezig. “Alle kinderen hadden een taak. De ene droeg Emmalien naar voren bij de doop, de andere kinderen brachten de ringen bij ons trouwen. Dat was erg leuk.” En wat was zijn eerste gedachte toen zijn vrouw in die prachtige witte jurk verscheen? “Ze is zo mooi als een barbiepop, bijna té mooi! Echt een plaatje.”

170 gasten

Na de dienst hield het stel een feest voor 170 gasten, onder wie boer Hans (Boer zoekt vrouw-deelnemer uit 2012) en zijn Hanneke. Het bruidspaar werd toegezongen door een mannen- en een jeugdkoor en natuurlijk verzorgde het kersvers getrouwde koppel de openingsdans. “We hadden een heel mooi openingslied van Bryan Adams, When you love someone. Daarbij gingen alle gasten in een grote kring om ons heen staan, want de boerderij is heel groot. Het was echt heel mooi.”

Johan leerde Lourianne kennen nadat zijn Boer zoekt vrouw-avontuur niet eindigde zoals hij had gehoopt. “De tijd vliegt. In 2012 deed ik mee aan het programma en het is nu al 2018. Wat er allemaal is gebeurd in die tijd, ongelooflijk. Lourianne en ik kennen elkaar nu drie jaar. En ik kan zeggen: ‘Dit is echt mijn vrouw.’”

De twee gaan op huwelijksreis naar Duitsland.

Nieuw seizoen

Het tiende seizoen van Boer zoekt vrouw ging afgelopen mei van start toen de nieuwe boeren aan de tv-kijkers werden voorgesteld. Heb je de nieuwe kandidaten gemist? Kijk hier terug hoe ze zich voorstelden.

Bron | boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl
Foto | KRO-NCRV/Linelle Deunk

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant