Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Jarige Máxima trakteert ons op haar favoriete koekjesrecept

jarige-maxima-trakteert-ons-op-haar-favoriete-koekjesrecept.jpg

Koningin Máxima vierde zondag haar 49ste verjaardag en besloot daarom als een echte jarige te trakteren. Op de Facebook-pagina van het Koninklijke Huis deelde de jarige Máxima het recept voor haar favoriete Argentijnse lekkernij.

En daar bleef het niet bij: ze liet namelijk ook nog eens stap voor stap zien hoe je het moet maken.

Volgens moeders recept

“In deze tijd vier ik mijn verjaardag thuis met een typisch Argentijnse lekkernij: Alfajores van dulce de leche,” zo schrijft ze in de post. “Ik ben met Alfajores opgegroeid, het zijn mijn lievelingskoekjes! Ik bak ze volgens mijn moeders recept, dat ik graag met jullie deel. Zodat je ze ook zelf thuis kunt bakken!” 

Meer op social media

De jarige Máxima trakteert ons op haar favoriete recept, maar vierde haar verjaardag dit jaar gewoon thuis. Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus kon ze geen groot feest geven. Het koningspaar is de afgelopen weken druk bezig geweest met videoconferenties, videobellen en een aantal zorgvuldig gekozen werkbezoeken. Ook zijn ze meer aanwezig op social media, zoals bijvoorbeeld op Koningsdag duidelijk te zien was.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Facebook
Beeld | Getty Images

Voice Algemeen

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, zónder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, óf je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant