Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Janny van der Heijden (64) denkt nog lang niet aan stoppen

janny-van-der-heijden.jpg

Hoewel Janny van der Heijden in september 65 kaarsjes mag uitblazen, is ze niet van plan om binnenkort achter de geraniums te gaan zitten. “Met pensioen ga ik vast wel ooit, maar voorlopig niet”, zo vertelt ze in een interview met de Telegraaf.

Sterker nog: Janny heeft het momenteel hartstikke druk. Zo is ze binnenkort weer te zien in het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ én kunnen we haar vanaf maandagavond ook bewonderen in het nieuwe programma ‘Denkend aan Holland.’

Prachtige plekjes in Nederland

Voor dit laatste tv-programma stapt ze aan boord bij André van Duin, met wie ze door het land vaart. “Nederland is vanaf het water echt totaal anders. Dat heeft mij verrast. We varen door het hele land, waardoor het heel divers is. We hebben prachtige plekjes gezien. We doen een terrasje, maken een uitstapje en kijken wat er aan moois en interessants is,” aldus Janny. Echt lang kunnen we niet van de twee genieten, het programma is namelijk maar vier weken op de buis. “Dat is het maximaal haalbare, omdat we allebei zó druk zijn dat er even niet meer mogelijk is.”

Lees ook: Zo ziet de zoon van Robèrt van Beckhoven uit Heel Holland Bakt eruit

De nieuwe lekkerbek

De drukke agenda van André is ook de reden dat ‘De nieuwe lekkerbek’ niet meer op televisie te zien zal zijn. “’De nieuwe lekkerbek’ gaat niet door omdat André bezig is met de opnames van een nieuw seizoen van de dramaserie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’,” aldus Janny.

Bron | RTL Boulevard
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant