Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Even een traantje wegpinken: de jaarlijkse, emotionele kerstreclame is er weer

de-jaarlijkse-emotionele-kerstreclame-van-john-lewis-is-er-weer.png

Er zijn een aantal dingen waar je iedere kerst weer van op aan kunt: je gaat ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey héél vaak horen, er ontstaan discussies in je familie over het kerstdiner én de Britse warenhuisketen John Lewis komt met een emotionle kerstreclame.

Ieder jaar kijken we er weer naar uit, want de prachtig gemaakte kerstreclames zijn in iedere taal te begrijpen en brengen altijd een bijzondere boodschap met zich mee.

Kerstreclame

Dit jaar draait het verhaal om het draakje ‘Excitable Edgar’. Hij is beste vrienden met een jong meisje, Ava, en samen nemen ze deel aan alle kersttradities in hun dorp. Helaas raakt Edgar vaak iets te enthousiast door alle feestvreugde, en kan hij zichzelf niet beheersen. Hij slaat constant vlammen uit, met alle hilarische en ietwat emotionele gevolgen van dien. Sneeuw en ijs kunnen namelijk niet zo goed tegen vuur, waardoor hij constant de pret bederft. Gelukkig heeft Ava een manier bedacht om Edgar toch bij alle vieringen te kunnen betrekken.

Benieuwd naar John Lewis’ reclames van voorgaande jaren? Die zijn hieronder te bekijken. Zo speelde Elton John in de reclame van vorig jaar de hoofdrol.

https://www.youtube.com/watch?v=mNbSgMEZ_Tw&t=3s

 

https://www.youtube.com/watch?v=4qo27xcVS5I

 

Bron | YouTube
Beeld | still

Heb je zin om zelf ook in de kerstsfeer te komen? Bezoek dan Margriet Winterfair en doe alvast je kerstinkopen op de markt met meer dan driehonderd kraampjes. Nog geen kaarten? Profiteer (nu het nog kan) van €4 korting en bestel ze direct voor maar € 16,50 i.p.v. € 20,50!

Ook interessant