Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Inspiratie opdoen voor het nieuwe tuinseizoen? Ga naar dé grootste tuinbeurs van Nederland

tuinbeurs.jpg

Beginnen jouw groene vingers al te jeuken bij de gedachte aan het nieuwe tuinseizoen? Dan mag een bezoekje aan TuinIdee niet ontbreken! Op deze tuinbeurs kun je al je tuindromen laten uitkomen. Ontdek de laatste trends, volg unieke workshops en krijg advies van tuinexperts.

In samenwerking met TuinIdee

Maak een gaatje vrij in je agenda in de periode van 13 t/m 16 februari en zorg dat je erbij bent!

Maak je tuindroom eindelijk waar

Het maakt niet uit wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen zijn: TuinIdee is dé plek om ze waar te maken. De grootste tuinbeurs van Nederland biedt inspiratie voor de moestuinliefhebber en de doe-het-zelver, maar ook als je van gemak houdt, wilt genieten in de tuin of op een duurzame wijze de tuin wilt onderhouden.

Zelf fruit en groenten telen

Is het bijvoorbeeld altijd al je droom geweest om zelf je eigen groenten en fruit te telen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Breng dan een bezoekje aan de moestuinwereld op TuinIdee. Ervaar hoe eenvoudig het is om je eigen moestuin aan te leggen, of dat nu in het groot is of op je balkon. Vraag advies aan experts en ontdek de laatste trends in moestuinland.

Tips voor de doe-het-zelver

Wil jij je tuin eens goed onder handen nemen en ben je niet bang voor een uitdagend tuinproject? Dan moet je zeker een kijkje nemen op het plein voor de echte doe-het-zelver. Ontdek welk tuingereedschap het beste bij jouw tuinklus past en vraag advies aan één van de experts. De tuinexperts van TuinIdee kunnen je meenemen in alle stappen van het project, van de aanpak tot de uitvoering. Zin om even de handen uit de mouwen te steken? Doe dan mee aan de grasmaai challenge óf ontwerp samen je droombalkon!

Wil jij graag dit leuke event bijwonen? Bezoek TuinIdee tussen 13 t/m 16 februari in de Brabanthallen in ’s‑Hertogenbosch. Voor slechts 12.50 euro kun je nu hier in de voorverkoop kaartjes scoren. 

Bron en beeld | Tuinidee.nl 

Ook interessant