Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Huizen verbouwen nieuwste trend

huis-met-veranda-jpg.jpg

Voor veel mensen ligt de drempel om te verhuizen steeds hoger. Zij kiezen er liever voor om hun huis te verbouwen of her in te richten.

Huis-met-veranda.jpgSteeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verbouwen in plaats van te verhuizen. Ook mede-eigenaar Maarten Dop van organisator Expo Communications merkt deze trend op. Volgens hem komt dat door de moeilijke woningmarkt. Hij denkt daarom dat verbouwen een goed alternatief is voor verhuizen. Een aangebouwde veranda, serre of dakkapel creëert snel meer ruimte. Hierdoor bespaart men op de verhuiskosten en overdrachtsbetaling.

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Nationale Bouwbeurs georganiseerd. Deze vindt plaats van 19 tot en met 21 maart in de Jaarbeurs van Utrecht. Daar komt u alles te weten over het bouwen, verbouwen en inrichten van uw huis. Architecten geven advies en u kunt vele workshops bijwonen. Maar het gaat niet alleen maar over verbouwen, er is ook een groot aanbod voor het herinrichten van uw huis. Interieuradviseurs, woonstylistes en binnenhuisarchitecten geven u graag advies.

Bron: metronieuws, www.nationalebouwbeurs.nl

Ook interessant