Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Er staat een huis van de Oranjes te koop en het is verrassend betaalbaar

house-of-paper-with-a-heart-in-the-hand.jpg

Wonen op het landgoed van de koning voor een betaalbare prijs? Klinkt als een droom, maar het kan nu toch echt. Want er staat een vrijstaand huis van de Oranjes te koop. En dat voor niet meer dan €150.000!

Het betreft een voormalige dienstwoning op het landgoed De Horsten. Het huis staat te koop omdat koning Willem-Alexander en koningin Máxima sinds vier maanden zijn verhuisd van de Eikenhorst in Wassenaar naar het Haagse Paleis Huis ten Bosch.

Sprookjeshuis

De makelaar omschrijft het als een ‘zeer charmant vrijstaand huis’. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Het schattige optrekje, verscholen in het bos, lijkt zo uit een sprookjesboek te komen. Wel moet er nog het een en ander aan gebeuren. Niet alleen de inrichting is niet meer helemaal van nu, ook het huis zelf moet compleet worden gerenoveerd.

Addertje

Toch is dit dé kans als je al jaren droomt van wonen op een echt landgoed. Wie wil er nu niet kunnen zeggen dat ze om hun huis meer dan vierhonderd hectare land hebben liggen? Er zit bij al dat moois wel een addertje onder het gras: je zult jaarlijks zo’n €7.000 erfpacht moeten afstaan aan de koning. Maar ach, dan heb je ook wat. Interesse? Wees er dan snel bij, want de bezichtiging is donderdag 25 april al. Bekijk de volledige advertentie op de website van de makelaar.

Bron | RTL Boulevard
Beeld | iStock (openingsbeeld), funda.nl/NassauHuis Makelaardij

huis van de oranjes

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant