Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

In dít nieuwe hotel zijn alleen vrouwen welkom

in-dit-nieuwe-hotel-voor-vrouwen-op-mallorca-is-geen-enkele-man-welkom.jpg

Zin om op vakantie te gaan met je moeder, zus of vriendin? Dan is dit nieuwe hotel op Mallorca misschien iets voor jullie: het is namelijk alleen toegankelijk voor vrouwen.

Het is het eerste hotel ter wereld waar mannen niét mogen komen.

Hotel voor vrouwen

En dan bedoelen we ook echt geen enkele man. Het Som Dona hotel in Porto Cristo op Mallorca is ‘women only’ en daarom wérken er ook geen mannen. Het interieur is lekker vrouwelijk (met roze en rode accenten) en het hotel biedt allerlei ‘vrouwenactiviteiten’ aan. Je iets oudere (klein)kind kan trouwens ook gezellig mee, want het is voor vrouwen vanaf veertien jaar.

Discriminerend

De gasten zijn tot nu toe laaiend over het hotel, zo blijkt. Of het niet discriminerend is naar mannen toe? “Mannelijke gasten zouden zich niet vermaken in een hotel met alleen maar vrouwen en vrouwelijke activiteiten”, aldus een woordvoerder van Som Dona. Zo ziet het hotel eruit:

Wij zouden hier best een weekje (of twee) kunnen vertoeven. Ook op vrouwentrip naar Mallorca? Voor een nachtje in dit viersterrenhotel betaal je tussen de 70 en 125 euro. Kijk hier voor meer info.

Lees ook:
Bewezen: op vakantie gaan met vriendinnen is goed voor je gezondheid

Bron | Het Laatste Nieuws
Beeld | Getty Images, hotel Som Dona

Ook interessant