Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hoofdredacteur Leontine ging op cruise en dit zijn haar ervaringen!

m25-online-afbeelding-artikel-1-cruiseschip.jpg

“Ga je mee op cruise?” was de vraag van Cruise Travel aan hoofdredacteur Leontine van den Bos. Het feit dat ze nog nooit langer dan 3 uur op een boot had gezeten deed haar wellicht twijfelen.., maar ze ging. En wat was het een avontuur! Hier vertelt ze je over haar ervaringen aan boord van de Koningsdam – één van de schepen van Holland America Line- en waarom het ook zo maar iets voor jou kan zijn!

Margriet samen met Cruise Travel

Leontine ging overstag

Op cruise gaan… Misschien is het iets wat je nog nooit hebt gedaan, maar wel eens hebt overwogen? In onderstaande video vertelt Leontine wat ze van dát idee vindt en waarom ze overstag ging.

Oerwoud aan keuzemogelijkheden

Ok, eerlijk is eerlijk. De reden dat Leontine nog nooit op een cruise is geweest, is omdat ze dacht dat het misschien wat saai zou zijn. Maar bij het zien van het programma voor, alleen nog maar, de eerste dag, verandert ze al van gedachten. Er is namelijk een oerwoud aan keuzemogelijkheden aan boord. Heb je altijd al eens een yoga workshop willen doen? Op de Koningsdam kan het! Of doe mee aan een heuse wijnproeverij en spijker je kookkunsten bij in een kookworkshop. Het is allemaal mogelijk. En dan hebben we het nog niet eens over een frisse duik in het zwembad of het zonnen op het dek gehad!

“Wat blijft er over van even helemaal niks hoeven, wanneer je op vakantie bent?” vraagt Leontine zich al gauw af. “Oja, dat is het: je hoeft niks maar kúnt wel van alles doen aan boord van Holland America Line’s Koningsdam.”

Zorgeloos relaxen

Een verblijf op de Koningsdam is er op bedacht om niet alleen zorgeloos te genieten, maar ook om zorgeloos te kunnen relaxen. In één van de vijf bubbelbaden bijvoorbeeld, of door aan te schuiven in één van de vijf luxe restaurants aan boord. Leontine en dochter Eva kozen oa. voor dat laatste en wat hebben ze er van genoten! Uiteraard is het verblijf op het cruiseschip volpension, 24-uur roomservice, dus je hoéft je hut niet te verlaten, maar het kán wel!

Even weg van het drijvende hotel

En wat doe je dan als dat gigantisch drijvende hotel aankomt in de Noorse Fjorden? Daar vertelt Leontine je in Margriet 25 meer over! Wil je meer weten over Cruise Travel, de Koningsdam, of de Holland America Line? Klik dan hier.

Ook interessant