Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bakkers klaar, bakken maar! Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor een nieuw seizoen

heelhollandbakt.jpg

Voel jij je in de keuken als een vis in het water wanneer het om het bakken van taarten en cakes gaat? Verdienen Janny, Robèrt en André het om jouw bakkunsten te proeven? Dan is dit je kans! Heel Holland Bakt zoekt namelijk nieuwe kandidaten en daar kun jij bij zijn als je je nú opgeeft.

Bij Omroep Max zijn ze druk op zoek naar nieuwe kandidaten voor het razend populaire programma Heel Holland Bakt. Dus als bakken een van jouw favoriete bezigheden is, mag je deze kans niet laten gaan. Uiteraard wordt niet iedereen toegelaten. Om kans te maken op deelname aan het programma moet je eerst een vragenlijst invullen, waarbij onder andere wordt gevraagd hoe je chocolade kunt tempereren, wat jouw grootste ambitie in het leven is, of je een signatuurgerecht hebt, én je moet foto’s van jouw baksels meesturen.

Mocht je door de voorrondes heen komen, dan is het nog wel even wachten tot de opnames. Dit jaar zal het programma pas worden uitgezonden vanaf november of zelfs december. André van Duin sprak hierover in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. “Dat is een leukere periode, want dan heb je dus ook Halloween, Sinterklaas, kerst en oudjaar met allerlei mooie bakmomenten natuurlijk.” Ben jij of ken jij iemand die perfect is voor het programma? Opgeven kan tot 15 april.

Bron | heelhollandbakt
Beeld | ANP

Lees ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant