Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hoera! Onze koningin is jarig: bekijk hier Máxima’s mooiste momenten

maxima-anp.jpg

Koningin Máxima is vandaag jarig en blaast 47 kaarsjes uit. Ter ere van haar verjaardag verzamelden wij deze foto’s van bijzondere momenten uit haar leven. Kijk en geniet mee!

2 februari 2002

Willem-Alexander en Máxima tijdens de huwelijksvoltrekking in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op de voorgrond hun getuigen koningin Beatrix en prins Constantijn.

12 juni 2004

Maxima doop Amalia

Prachtig, deze foto waarop prinses Máxima haar dochter Amalia de Grote of St. Jacobskerk in Den Haag binnendraagt tijdens de doopplechtigheid. Prinses Amalia werd op 7 december 2003 geboren.

17 juli 2005

Maxima en Willem-Alexander 2005

En daar is dochter nummer twee: Alexia. Zij kwam op 26 juni 2005 ter wereld. Hier ligt ze in de armen van haar moeder. Op de voorgrond grote zus Amalia. De foto werd gemaakt tijdens een fotosessie in de tuin van Villa Eikenhorst.

20 oktober 2007

Maxima en Willem-Alexander doop Ariane

Tot slot prinsesje nummer drie: Ariane, geboren op 10 april 2007. Deze foto werd gemaakt bij de Kloosterkerk in Den Haag vlak voor haar doop. Prinses Alexia staat niet op de foto.

30 april 2013

 Koningin Maxima tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander

Koningin Máxima tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Wat zal ze trots zijn geweest!

Maart 2018

En dan is het 2018. Op 30 april is Willem-Alexander alweer vijf jaar koning. Deze foto werd afgelopen maart gemaakt in het Koninklijk Paleis Amsterdam door Erwin Olaf. Hij is onderdeel van de reeks nieuwe staatsiefoto’s die in april is vrijgegeven door de Rijksvoorlichtingsdienst ter ere van het vijfjarig koningschap. De leden van het koninklijke gezin lijken wel filmsterren!

Amsterdam, maart 2018: Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters (v.l.n.r.) Prinses Ariane, Prinses Alexia en de Prinses van Oranje in het Koninklijk Paleis Amsterdam

27 april 2018

Dit prachtige beeld van de handkus van koningin Máxima afgelopen Koningsdag mocht niet ontbreken in dit overzicht, vonden wij.

Bekijk ook deze bijzondere outfits van de prinsesjes op Koningsdag.

Vroege verjaardagszoenen

Onze koningin heeft in elk geval al verjaardagszoenen gekregen. Ze opende dinsdag het Social label Lab in ’s-Hertogenbosch en bij haar vertrek werd Máxima alvast gefeliciteerd met haar verjaardag.

Lege agenda

Of de koningin vandaag haar verjaardag viert is niet bekend. De agenda van het koninklijk paar is in elk geval leeg, zo zien we op de website van het koninklijk huis. Dus wie weet wordt er wel – in besloten kring – een feestje gevierd.

Fijne verjaardag, koningin Máxima!

Bron | koninklijkhuis.nl, blauwbloed.nlnouveau.nl en ANP
Foto’s | ANP en RVD/Erwin Olaf

Ook interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Handig: zó verwijder je in een handomdraai glitternagellak van je nagels.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant