Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hoera! Kate Middleton bevallen van een jongetje

william-en-kate.jpg

Leuk nieuws vanuit Groot-Brittannië: Kate Middleton is maandag bevallen van een jongetje in het St. Mary’s Hospital in Londen. Het is het derde kind voor de 36-jarige hertogin van Cambridge en haar man prins William. Moeder en kind maken het goed.

Prins William (35) was bij de geboorte aanwezig, zo meldt Kensington Palace. De naam van het kind wordt traditiegetrouw over enkele dagen bekendgemaakt.

Uitgerekend

Kate was deze maand uitgerekend, maar een exacte datum is nooit bekend gemaakt. De pers stond al een paar dagen opgesteld bij het Londense ziekenhuis. De hertogin is sinds 22 maart met zwangerschapsverlof. Kate werd maandagochtend met de auto naar het ziekenhuis gebracht, prins William was bij haar.

Het stel liet in september weten in verwachting te zijn van hun derde kind. Kate en William zijn al de ouders van prins George (4) en prinses Charlotte (2). Middleton had, net als bij haar eerdere zwangerschappen, last van extreme zwangerschapsmisselijkheid.

Troonopvolging

Het derde kind van de hertog en hertogin van Cambrigde is de vijfde in de Britse lijn van troonopvolging. Wanneer koningin Elizabeth (92) komt te overlijden, wordt zij opgevolgd door haar zoon prins Charles (69), daarna volgen kroonprinsen William en George. Prinses Charlotte is de vierde in de lijn.

Bron | NU.nl
Foto | ANP

Ook interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Voor make-up kun je een heleboel verschillende kwasten gebruiken, maar welke kwast gebruik je nou precies waarvoor? Beauty-expert Carmen Zomers legt het je in deze video haarfijn uit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant